Việc làm CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2

Cập nhật 14/12/2024 09:06
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2
Banquet/IRD Manager
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 03/01/2025
Hạn nộp hồ sơ: 31/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Hội An - Quảng Nam

Mô tả công việc

Managing Banquet Operations
  • Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
  • Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.
  • Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.
  • Adheres to and reinforces all standards, policies, and procedures.
  • Maintains established sanitation levels.
  • Manages departmental inventories and maintains equipment.
  • Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
  • Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.
  • Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.

Participating in and Leading Banquet Teams

  • Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.
  • Conducts monthly department meetings with the Banquet team.
  • Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.
  • Acts as a liaison to the kitchen staff.
  • Leads shifts and actively participates in the servicing of events.

Ensuring and Providing Exceptional Customer Service

  • Sets a positive example for guest relations.
  • Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.
  • Responds to and handles guest problems and complaints.
  • Empowers employees to provide excellent customer service.
  • Ensures employees understand expectations and parameters.
  • Strives to improve service performance.
  • Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
  • Reviews comment cards and guest satisfaction results with employees.

Conducting Human Resources Activities

  • Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.
  • Observes service behaviors of employees and provides feedback to individuals.
  • Monitors progress and leads discussion with staff each period.
  • Participates in the development and implementation of corrective action plans.
  • Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses on continuous improvement of guest satisfaction.
  • Attends and participates in all pertinent meetings.

Quyền lợi được hưởng

BENEFITS
  • Attractive remuneration packages
  • Competitive salary | 13th salary month
  • 05 working days | 02 days off per week
  • Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars
  • Discounted rates apply when using services at properties
  • Participating in ultimate phenomenal activities for employees
  • National and international training courses
  • Periodic health check | Accident insurance 24/7
  • Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world.

Yêu cầu công việc

  • High school diploma or GED; 2 years experience in the event management, food and beverage, or related professional area.

Yêu cầu hồ sơ

Contact Number +84 235 3753 333 - Ext: 2257: Ms. Tuyền

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2
CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2 Xem trang công ty
Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
96 / 5 Nguyễn Ảnh Thủ, Bà Điểm, Hóc Môn, TP. HCM

Công ty Cổ phần Đầu tư SC Group được thành lập vào ngày 24 / 04 / 2014 với tên ban đầu là Công ty TNHH Sáu Cua .SC Group đã , đang và sẽ không ngừng cung cấp những sản phẩm có chất lượng cao và dịch vụ hoàn hảo nhằm mang đến sự hài lòng cao nhất cho khách hàng. Đóng góp tích cực cho sự phát triển ngành dịch vụ Ẩm thực và Chăm sóc sức khỏe.Sau những năm hình thành và phát triển, SC Group được khách hàng tin yêu với hệ thống chuỗi nhà hàng: Nhà hàng ẩm thực Sáu Cua, Ẩm thực Vị Biển, Dê tươi Hiệp Thành và dịch vụ chăm sóc sức khỏe Massage Khỏe Shiatsu.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
  • Được hưởng bảo hiểm xã hội.

Các hoạt động ngoại khóa

  • Team building/ thư viện sách
  • Chế độ nghỉ mát hàng năm, sinh nhật, picnic, team building,… 1-2 lần/năm

Lịch sử thành lập

  • Thành lập năm 2017

Mission

  • Một trong những nhân tố thành công cho một chuỗi nhà hàng là khả năng giữ vững chất lượng phục vụ tại các cửa hàng. Tất cả thành viên quản lý đều có nhận thức cao về tính hệ thống ngay từ khi bắt đầu trai trương một nhà hàng. Các quy trình vận hành được văn bản hóa và thực thi một cách bài bản, hệ thống đào tạo và đội ngũ kiểm tra chất lượng được lập ra để liên tục đảm bảo chất lượng sản phẩm.

  • Sự khác biệt của chúng tôi về ngành dịch vụ đó chính là sự thống nhất của các tập thể cá nhân đã đồng lòng cùng nhau góp phần tạo nên sự bền vững và phát triển.

Những nghề phổ biến tại CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2

Bạn làm việc tại CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2

CÔNG TY TNHH TM DV ẨM THỰC SÁU CUA 2

Click để đánh giá