Mô tả công việc
- Supervises day to day kitchen operations and staff. Sales volume, culinary category, number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position.
- Supervises all food preparation areas including banquets, Room Service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria to ensure a consistent, high quality food product.
- Works with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.
- As an assistant department head, uses leadership skills to manage other managers.
Quyền lợi được hưởng
• Have the competitive salary and benefit package
• Support transportation fares for commencement and completion of the labor contract
• Support annual home leave allowance
• Support PTI insurance plan and 24 hour accident insurance plan
• Support training and development programs for personal career paths
• Enjoy the indoor and outdoor associates’ activities
• Enjoy the team building activities
• Enjoy the activities of environment preservation and taking care of our communities
• And etc.
Yêu cầu công việc
Education and Experience
• High school diploma or GED; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
OR
• 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên vui lòng gửi CV tiếng anh kèm ảnh qua website hoteljob.vn hoặc email của khách sạn.
Liên hệ Zalo để được hỗ trợ thêm: 077 3401833
MAROU là một trong những nhà sản xuất sôcôla thủ công Bean-to-Bar đầu tiên ở châu Á và là một trong số ít trên thế giới sản xuất sôcôla tại quốc gia xuất xứ hạt. Đó là đứa con trong mơ của hai người Pháp khác thường gọi Việt Nam là quê hương. Bằng cách chọn sôcôla đen có nguồn gốc duy nhất, chúng tôi quyết định làm nổi bật hương vị đậu cụ thể của từng vùng đất trong khi kiểm soát từng bước sản xuất sô cô la, từ việc lựa chọn hạt đến thanh sô cô la, để mang lại trải nghiệm tốt nhất có thể
Những thanh sô cô la Single Origin của chúng tôi được làm từ cacao có nguồn gốc từ sáu tỉnh miền Nam Việt Nam: từ Bắc vào Nam Đăk Lăk, Lâm Đồng, Đồng Nai, Bà Rịa, Tiền Giang và Bến Tre. Khí hậu, đất và nước của mỗi tỉnh (bạn có thể gọi là terroir nếu muốn) cũng như sự kết hợp giữa các giống cacao và cách làm sau thu hoạch góp phần tạo nên hương vị khác nhau của từng nguồn gốc, từ đó tạo nên hương vị khác nhau của mỗi thanh .Có nhiều tỉnh trồng cacao hơn và chúng tôi luôn quan tâm đến việc tìm kiếm những nông dân mới để hợp tác cũng như khuyến khích những nông dân mới trồng cacao ở Việt Nam.