Việc làm Sushi Masa

Cập nhật 06/01/2025 23:11
Tìm thấy 3 việc làm đang tuyển dụng
Nhà Hàng Sushi Masa
Pastry Sous Chef
Sushi Masa
12 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Outlet Manager
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam

Mô tả công việc

• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen

• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.

• Perform all duties of kitchen associates as required.

• Recognize superior quality products, presentations and flavor.

• Maintain food preparation handling and correct storage standards.

• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.

• Follow proper handling and right temperature of all food products.

• Know and implement Hygiene and Safety Standards.

• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.

• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs

• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.

• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.

• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.

• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

• Perform any other duties as assigned.

Quyền lợi được hưởng

  • Professional and multicultural working environment
  • Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang - Hoiana, duty meal, ...)
  • Big-scale project in central Vietnam
  • Career Development Opportunity

Yêu cầu công việc

  • Certification as required to comply with culinary Education preferred
  • 2+ years previous experience in same position at five star hotel
  • Computer and Microsoft office skill
  • Solid communication and training skill
  • Menu compilation skill
  • Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
  • The ability to work with multicultural team
  • The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
  • An appreciation for the people you work with
  • Excellent communication skills
  • An eye for detail and solving challenges
  • Strong leadership skills
  • Must be able to multi-task.

Yêu cầu hồ sơ

Directly apply to HotelJob.
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
52 Thạch Thị Thanh, Phường 22, Quận 1

Thương hiệu Nhà Hàng Sushi Masa ra đời vào tháng 4 năm 2015 với hai đồng sáng lập là Ông Nguyễn Tấn Phát và Ông Lương Bá Quang sau một thời gian dài nghiên cứu, học tập, tích lũy kinh nghiệm và lên kế hoạch kinh doanh. Cửa hàng đầu tiên của Sushi Masa là một quán nhỏ tại đường Lê Quang Định, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh. Vào tháng 3 năm 2016, từ kết quả kinh doanh đạt được và kế hoạch phát triển quy mô lớn hệ thống Nhà hàng, vận hành một cách chuyên nghiệp hơn, các đồng sáng lập cùng với hai nhà đầu tư nữa cùng lập nên Công ty TNHH Thương mại Dịch vụ Liber (“Liber”). Liber là tên của vị thần rượu vang (theo thần thoại Hy Lạp), vị thần này biểu tượng cho sự hưởng lạc và giàu sang phú quý. Liber khai trương Nhà hàng Sushi Masa đầu tiên tại số 52 đường Thạch Thị Thanh, phường Tân Định, quận 1. “Masa” là từ tiếng Nhật, có nghĩa là sự chân thành. Và đó cũng chính là tiêu chí hàng đầu tạo nên nền tảng văn hóa kinh doanh của Nhà hàng Sushi Masa, trong mọi quan hệ với các đối tác, khách hàng và chính đội ngũ nhân sự làm việc trong Nhà hàng. Tính đến nay, hệ thống nhà hàng Sushi Masa có các chi nhánh: • CHI NHÁNH 1: 52 Thạch Thị Thanh, P. Tân Định, Quận 1 • CHI NHÁNH 2: 78 Lê Văn Sỹ, P.11, Quận Phú Nhuận • CHI NHÁNH 3: 376A Võ Văn Tần, P. 5, Quận 3 • CHI NHÁNH QUY NHƠN: 66 Trần Phú, TP Quy Nhơn Cùng với hơn 100 nhân viên nhiệt huyết đang ngày đêm làm việc miệt mài và cống hiến với mục tiêu mang đến sự trải nghiệm tuyệt vời và sự hài lòng tuyệt đối cho khách hàng. Phương châm của thương hiệu: “MỘT khách quay lại MỘT TRĂM LẦN còn hơn MỘT TRĂM khách chỉ quay lại MỘT lần”

Những nghề phổ biến tại Sushi Masa

Bạn làm việc tại Sushi Masa? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Sushi Masa

Sushi Masa

Click để đánh giá