Mô tả công việc
- Develops and implements strategies for food and beverage and kitchen operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Develops and implements strategies for the hotel’s kitchen and food and beverage operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Works closely with Food and Beverage Manager to maximize revenue while meeting or exceeding guest expectations.
- Keeps current with local competition, adjust menu periodically to create point of difference in the marketplace.
- Research customer preferences and develops a menu which incorporates local foods and flavours in a upscale dining experience.
- Seeks out and sources fresh food; monitors all produce and meat for freshness.
- Tailors menu based on product availability; creates distinctive daily specials that incorporate seasonal or special-order ingredients.
- Maintains product consistency by conducting inspections of seasonings, portion and appearance of food. Co-ordinates service with restaurant and banquet operations.
- Oversees the inventory, purchasing and disbursement of all supplies.
- Ensures proper HACCP practices are followed.
- Minimize spoilage, wastage and over production and food cost controlling.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive package
- Hotel domitary
Yêu cầu công việc
- For Vietnamese only
- Minimum of 3 years in similar in an internationally branded 5-star hotel
- Professional culinary certification or equivalent level experience required
- Experience in the culinary industry with minimum of 2-3 years as Executive Chef
- Creative mindset
- Strong Leadership
- Food Safety and Sanitation Knowledge
Yêu cầu hồ sơ
Được quản lý bởi Radisson Hotel Group – một trong những thương hiệu khách sạn hàng đầu và năng động nhất thế giới, dự án Radisson Resort Phan Thiết sở hữu 76 phòng bao gồm 11 bungalow tiêu chuẩn 4 sao với kiến trúc Địa Trung Hải độc đáo.
Chính sách bảo hiểm
- Tham gia BHXH full lương.
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia Teambuilding, du lịch, sinh nhật, liên hoan, ..
Lịch sử thành lập
- Ngày bắt đầu hoạt động: 27/07/1993
Mission
Tầm nhìn dài hạn của chúng tôi là trở thành công ty được khách hàng, chủ sở hữu và nhân tài lựa chọn. Bất cứ khi nào một vị khách lên kế hoạch cho một chuyến đi, hay một nhà đầu tư, chủ sở hữu đang nghĩ đến đối tác, hoặc bất cứ khi nào ai đó đang tìm kiếm sự nghiệp trong ngành khách sạn, họ đều sẽ nghĩ đến Radisson Hotel Group trước tiên.