Việc làm
- Reviews
- Việc làm
- Mức lương
- Phỏng vấn
- Tổng quan
Mô tả công việc
- Sourcing suppliers to discover new products and deliver them competitively
- Identify market research in your category and identify new product needs
- Optimizing inventory and sales by predicting demand and placing the right quantity
- Selecting, directing and coordinating the kitchen staff required
- Supervise each person's work safely and quickly in accordance with standard processes to evaluate performance, provide feedback, and set criteria for better cooking
- Manage food material inventory
- Supervise the quality and speed of cooking
- Checking that the kitchen's objects and environment are safely and efficiently arranged and functioning
- Checks operating costs and determines spending limits through cost or revenue analysis
- Present the necessary changes to the kitchen members according to the market changes, and establish a plan to promote change accordingly. Seek ways to increase productivity and effectiveness in all aspects of menus, ingredients, types of dishes and roles
Quyền lợi được hưởng
* Sales incentives and upselling incentive are applied for some positions/ Hoa hồng bán hàng được áp dụng cho một số vị trí
* Professional and friendly working environment/ Môi trường làm việc thân thiện và chuyên nghiệp
* Competitive benefit package/ Chế độ phúc lợi cạnh tranh
- 2 days off/ week, 12-14 annual leaves for first year and increase 1 day every 3 years/ 02 ngày nghỉ/ tuần, Phép năm 12 ngày/ năm cho năm đầu tiên và mỗi 3 năm được tăng 1 ngày
- Fairly and clearly overtime compensation scheme/ Chính sách chi trả tăng ca rõ ràng và công bằng
- Pay Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance on full salary/ Đóng đầy đủ BHXH, BHYT và BHTN trên mức lương thực tế
- Extra 24h accidental insurance/ Mua thêm BH tai nạn 24/24h
- Many staff trainings and activities organized during the year such as Team Outing, Ring the Golden Bell, Sport Week...etc/ Nhiều hoạt động nhân viên và chương trình đào tạo được tổ chức như Nghỉ mát hàng năm, Rung chuông vàng, Tuần Thể thao...vv
- Uniform, staff meals, fixed - shuttle bus are provided / Được cung cấp đồng phục, suất ăn trong ca và xe đưa đón cho một số ca.
Yêu cầu công việc
• Required Skills
- Communications Skills(Negotiation/Presentation/Speech/Listening): In-house seim-professional
- Understanding of F & B and hotel industry and products: In-house seim-professional
- Cooking-related knowledge, including excellent cooking skills and the ability to organize standard recipes: Domestice professional
- Ability to introduce and explain menus to F & B team leaders and team members (Education Skills): In-house professional
- Artistic Skills for Culinary Decoration: Domestice professional
- Ability to develop new products related to F & B (new menu development, insight into market, etc.): In-house professional
- Basic calculation / analysis and computer program literacy: Understanding and Application Level of the Manual
- Legal knowledge including hygiene, health and labor law: Level of Legal Understanding
- Accounting knowledge and financial analysis knowledge: Understanding and Application Level of the Manual
- Foreign Language: Explanation level
• Qualifications
-Graduate of 2-year cook school. Or have acquired experience equivalent to graduation from a cooking school after obtaining a qualification
- Manager experience in the food and beverage industry or equivalent training
- Government Certified Cooking Certificate
- Certification as Executive Chef or Certified Master Chef
• Experiences
- 5 years chef experience
- Experience managing cooking teams
Yêu cầu hồ sơ
Shilla Monogram Quangnam Danang resort cung cấp chỗ nghỉ với hồ bơi ngoài trời, chỗ đỗ xe riêng miễn phí, trung tâm thể dục và khu vườn. Trong số các tiện nghi của chỗ nghỉ này có nhà hàng, CLB trẻ em, sảnh khách chung và Wi-Fi miễn phí. Tại đây có phòng xông hơi khô, nhân viên giải trí và dịch vụ phòng.
Những nghề phổ biến tại Shilla Monogram Resort
Bạn làm việc tại Shilla Monogram Resort? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn