Mô tả công việc
• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers
• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues
• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect
• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team
• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments
• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals
• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….
• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
• Diligence in prevention of wastage
• Control quality of received product in receiving area
• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage
• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.
• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet
• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.
• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed
• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner
• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action
Quyền lợi được hưởng
Service charge
Social Insurance as law
Bao Viet Health insurance for personal and family
24/7 Accident Insurance
Relocation assistance
Rest & Relaxation Allowance
Repatriation allowance
Home Leave allowance
Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Gym room
Yêu cầu công việc
Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
2. Service years in the field :
10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
3. Service years in supervisor/manager level:
2 Years previous experience in same position
4. Knowledge and skills:
Must be able to read and write to facilitate the communication process
Computer and Microsoft Office skills
Solid communication & training skills
Menu compilation skills
Having knowledge about food safety and hygiene
Food cost of the banquet kitchen
Budget of the banquet kitchen
Competitor / best practice knowledge
Working with multi-cultural teams
Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
Maintain high standards of personal hygiene at all times
Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
Ensure that full uniform is worn at all times
Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
5. Language:
Good comprehension of the English language
6. Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community
Yêu cầu hồ sơ
Certificate related job applied
Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)
Công ty CP Đầu tư Đô thị Kang Long được Sở Kế hoạch & Đầu tư Thành phố Hà Nội cấp giấy phép ĐKKD ngày 30/11/2006 và thay đổi lần thứ 10 ngày 02/01/2014 với vốn điều lệ 200 tỷ đồng
Công ty có chức năng hoạt động kinh doanh trong các lĩnh vực:
- Lắp đặt và xây dựng các công trình dân dụng, công nghiệp, công trình kỹ thuật, cơ sở hạ tầng đô thị;
- Kinh doanh bất động sản với quyền sở hữu hoặc đi thuê;
- Tư vấn về quản lý và môi giới bất động sản;
- Kinh doanh siêu thị;
- Kinh doanh khách sạn nhà hành;
- Kinh doanh xăng dầu;
- Kinh doanh vận tải hành khách;
- Mua bán nguyên vật liệu xây dựng, máy móc và thiết bị ngành xây dựng;
- Dịch vụ vệ sinh công nghiệp, dọn dẹp và tạo mặt bằng xây dựng;
- Kinh doanh khai thác các loại khoáng sản,
- Xuất nhập khẩu mặt hàng công ty kinh doanh;
- Đại lý mua bán và ký gửi hàng hóa.
Với trình độ và kinh nghiệm đầu tư, khai thác và quản lý dự án và khả năng huy động nguồn lực tài chính chúng tôi tin tưởng rằng luôn đem lại giá trị thặng dư cho công ty, các bên liên doanh và xã hội.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
- Các hoạt động ngoại khóa
- Bóng đá
- Du lịch
- Câu lạc bộ
Lịch sử thành lập
2014: Thành lập
Mission
Công ty Cổ phần Đầu tư Đô thị Kang Long sở hữu đội ngũ nhân lực có trình độ chuyên môn, quyết tâm phát triển nghề nghiệp và tinh thần trách nhiệm cao. Tập thể cán bộ công nhân viên mong muốn có thể lập nên những kỳ tích, góp phần vào sự thành công của doanh nghiệp ở hiện tại lẫn tương lai. Đồng thời góp phần xây dựng đời sống văn minh, ngày càng hiện đại.