Mô tả công việc
The position is responsible for:
The Commis I Chef is responsible to prepare a consistent, high-quality food product, ensure courteous, professional, efficient and flexible service and Hotels operational standards. You will be also responsible for assisting CDP and Sous Chef in cooking and then ensuring that all stations are clean
Primary Responsibilities
GENERAL MISSION:
• Assists in all food preparation and help to run the station that he is assigned to efficiently.
RESPONSIBILITIES:
• Assists Chef de Partie/Demi Chef to run the station efficiently.
• Obtains requisitioned goods from the storeroom.
TECHNICAL RESPONSIBILITIES:
• Stocks food items neatly in shelves and fridges.
• Keeps the section that he is assigned to in good working order.
• Assists in cleaning utensils and equipment.
COMMERCIAL RESPONSIBILITIES:
• Works according to standard recipes.
HUMAN RESPONSIBILITIES:
• Keeps good rapport with all staff.
• Follows hotel rules and regulations at all times.
RELATIONS:
• Keeps good relationships with all staff at all times.
REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION:
• Replaces Cook when requested.
• Performs any other duties as assigned by superiors.
• impacts to Sales and Sales Ops. If these two teams in particular are not aligned, it will be a steep road.
Quyền lợi được hưởng
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Education:
• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
• Service years in the field :
• 2 years minimum in hotel or fine dining venue
• 1 years minimum in position
• Solid Culinary experience
• Knowledge and skills:
• Must be able to read and write to facilitate the communication process
• Solid communication & training skills
• Working with multi-cultural teams
• To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
• To understand high standards of personal hygiene at all times
• To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
• Ensure that full uniform is worn at all times
• Good comprehension of the English language
• Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients
Competencies
• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Good presentation and influencing skills
• Alignment between teams
Yêu cầu hồ sơ
Công ty CP Đầu tư Đô thị Kang Long được Sở Kế hoạch & Đầu tư Thành phố Hà Nội cấp giấy phép ĐKKD ngày 30/11/2006 và thay đổi lần thứ 10 ngày 02/01/2014 với vốn điều lệ 200 tỷ đồng
Công ty có chức năng hoạt động kinh doanh trong các lĩnh vực:
- Lắp đặt và xây dựng các công trình dân dụng, công nghiệp, công trình kỹ thuật, cơ sở hạ tầng đô thị;
- Kinh doanh bất động sản với quyền sở hữu hoặc đi thuê;
- Tư vấn về quản lý và môi giới bất động sản;
- Kinh doanh siêu thị;
- Kinh doanh khách sạn nhà hành;
- Kinh doanh xăng dầu;
- Kinh doanh vận tải hành khách;
- Mua bán nguyên vật liệu xây dựng, máy móc và thiết bị ngành xây dựng;
- Dịch vụ vệ sinh công nghiệp, dọn dẹp và tạo mặt bằng xây dựng;
- Kinh doanh khai thác các loại khoáng sản,
- Xuất nhập khẩu mặt hàng công ty kinh doanh;
- Đại lý mua bán và ký gửi hàng hóa.
Với trình độ và kinh nghiệm đầu tư, khai thác và quản lý dự án và khả năng huy động nguồn lực tài chính chúng tôi tin tưởng rằng luôn đem lại giá trị thặng dư cho công ty, các bên liên doanh và xã hội.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
- Các hoạt động ngoại khóa
- Bóng đá
- Du lịch
- Câu lạc bộ
Lịch sử thành lập
2014: Thành lập
Mission
Công ty Cổ phần Đầu tư Đô thị Kang Long sở hữu đội ngũ nhân lực có trình độ chuyên môn, quyết tâm phát triển nghề nghiệp và tinh thần trách nhiệm cao. Tập thể cán bộ công nhân viên mong muốn có thể lập nên những kỳ tích, góp phần vào sự thành công của doanh nghiệp ở hiện tại lẫn tương lai. Đồng thời góp phần xây dựng đời sống văn minh, ngày càng hiện đại.