Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
- Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.
Quyền lợi được hưởng
• Accommodation provided.
• Duty Meal
• Offered uniform and laundry service for uniform.
• Service Charge
• Joined in the associate activities.
• Joined in the Hotel's training and development programs.
• Offered relocation, home leave allowance.
• Offered 12 vacation days/year.
• Comply with government Public Holidays.
Yêu cầu công việc
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Qualifications
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty CP Đầu tư Đô thị Kang Long được Sở Kế hoạch & Đầu tư Thành phố Hà Nội cấp giấy phép ĐKKD ngày 30/11/2006 và thay đổi lần thứ 10 ngày 02/01/2014 với vốn điều lệ 200 tỷ đồng
Công ty có chức năng hoạt động kinh doanh trong các lĩnh vực:
- Lắp đặt và xây dựng các công trình dân dụng, công nghiệp, công trình kỹ thuật, cơ sở hạ tầng đô thị;
- Kinh doanh bất động sản với quyền sở hữu hoặc đi thuê;
- Tư vấn về quản lý và môi giới bất động sản;
- Kinh doanh siêu thị;
- Kinh doanh khách sạn nhà hành;
- Kinh doanh xăng dầu;
- Kinh doanh vận tải hành khách;
- Mua bán nguyên vật liệu xây dựng, máy móc và thiết bị ngành xây dựng;
- Dịch vụ vệ sinh công nghiệp, dọn dẹp và tạo mặt bằng xây dựng;
- Kinh doanh khai thác các loại khoáng sản,
- Xuất nhập khẩu mặt hàng công ty kinh doanh;
- Đại lý mua bán và ký gửi hàng hóa.
Với trình độ và kinh nghiệm đầu tư, khai thác và quản lý dự án và khả năng huy động nguồn lực tài chính chúng tôi tin tưởng rằng luôn đem lại giá trị thặng dư cho công ty, các bên liên doanh và xã hội.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
- Các hoạt động ngoại khóa
- Bóng đá
- Du lịch
- Câu lạc bộ
Lịch sử thành lập
2014: Thành lập
Mission
Công ty Cổ phần Đầu tư Đô thị Kang Long sở hữu đội ngũ nhân lực có trình độ chuyên môn, quyết tâm phát triển nghề nghiệp và tinh thần trách nhiệm cao. Tập thể cán bộ công nhân viên mong muốn có thể lập nên những kỳ tích, góp phần vào sự thành công của doanh nghiệp ở hiện tại lẫn tương lai. Đồng thời góp phần xây dựng đời sống văn minh, ngày càng hiện đại.