Mô tả công việc
- Responsible for the outlet's profitability and operation in accordance Resort standards.
- Responsible for maximizing guest delight within the outlet.
- Monitor inventory levels, order supplies, and manage stock to avoid shortages or overstocking.
- Implement and uphold service standards, ensuring consistency and excellence in every guest interaction.
- Collaborate with other departments to optimize operations and enhance the guest experience.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off/week: 02 days (working time: 9hrs/day)
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
- Has a minimum of 2 years' experience as Restaurant Manager in an international class outlet / hotel.
- Is highly organized, detail-oriented, and able to oversee daily operations efficiently.
- Has a positive attitude, adaptability, and a strong customer-focused mindset.
- Has strong leadership skills and can manage and motivate a team to deliver exceptional service.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ Phần Thương Mại Dịch Vụ Hồng Phát Khang là một công ty phân phối các sản phẩm đặc sản địa phương miền Trung, đặc biệt là đặc sản Đà Nẵng. Với kinh nghiệm phát triển món ăn đặc sản địa phương từ năm 2015, chúng tôi mong muốn đưa vào thị trường Việt Nam các sản phẩm đặc sản thực sự chất lượng, tiện lợi với người Việt, đồng thời truyền tải nét văn hoá, đặc trưng của món ăn của vùng miền Việt Nam đến với thế giới.