Tôn Đông Á ★ 4.1

Bình Dương
1.000 - 5.000 nhân viên
Sản xuất / Vận hành sản xuất
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Tôn Đông Á

Kỹ thuật
Lao động có tay nghề và sản xuất
An ninh - Bảo vệ
Hành chính
Quản lý sản phẩm & dự án
Ngân hàng
Vận tải
Tài chính - Kế toán
Công nghệ thông tin
Marketing/ Truyền thông
Nghiên cứu và Khoa học
Buôn bán/ Kinh doanh

Việc làm Tôn Đông Á

Cập nhật 04/03/2025 17:08
Tìm thấy 9 việc làm đang tuyển dụng
Công ty Cổ phần Tôn Đông Á
Demi Chef de Partie
Tôn Đông Á 4.1★
10 đánh giá 84 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 17/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Tây Hồ - Hà Nội

Mô tả công việc

• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:

o Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches

o Sauces

 hot and cold

o Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes

o Poultry and Game dishes

o Meat dishes

 meat marinades

 carve meats

o Fish and shell fish

 sauces for fish and shell fish

 garnishing techniques and methods of service for fish

o Pastry, cakes and yeast goods

 petits fours

 desserts

o Hot and cold deserts

 Decorate portion and present

o Plates and Terrines

o Chinese Regional Dishes

 Guangong dishes

 Prepares an extensive range of meat, vegetable, chicken and seafood dishes

 Prepares sauces, condiments, seasonings and flavouring agents

 Prepares braised dishes

 Prepares dehydrated products

 Sichuman dishes

 Prepares a range of specialty chicken and duck dishes

 Prepares a range of specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes

 Prepares braised dishes

 Prepares hot and cold noodle dishes

 Beijing dishes

 Prepares specialty chicken and duck dishes

 Prepares specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes using regional cooking principles and specialty food presentation

 Prepares braised dishes according to regional style

 Prepares noodle dishes

 Shanghai dishes

 Prepares specialty menu items using specialized and preserved commodities

 Prepares specialty chicken and duck dishes

 Prepares specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes

 Prepares braised dishes according to regional style

 Prepares noodle dishes

o Thai Regional Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including appetizers, soups, curries, sauces, dressings,

 Prepares regional appetizers

 Prepares soups

 Prepares regional curries

 Prepares regional sauces, dips and dressings

o Indian Regional Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including appetizers, soups, curries, sauces, dressings,

 Prepares regional appetizers

 Prepares soups

 Prepares regional curries

 Prepares regional breads

o Malay and Nonya Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including appetizers, soups, curries, sauces, dressings,

 Prepares sambas, achar, and kerabu

 Prepares soups and stocks

 Prepares regional curries

 Prepares regional rice dishes

 Prepares regional noodle dishes

o Indonesian Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including sates

 Prepares regional curries

 Prepares regional rice dishes

 Prepares regional noodle dishes

o Japanese Dishes

 Prepares and procedures a range of Japanese food including sunomono, tsukemono aemono, yakimono mushimono, gohanmono and kaiseki menu items

 Prepares and procedures a range of aemono (dressed salads), sunomono (vinegared salads), and tsukemono (pickles)

 Prepare and produce Sashimi

 Prepare and produce a range of mushimono (steamed) dishes

 Prepare and produce a range of yakimono (grilled dishes)

o Vietnamese Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items

 Prepares and produces a range of salads

 Prepares soups and stocks

 Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes

 Prepares regional rice dishes

 Prepares regional noodle dishes

o Asian Desserts

 Produces a range of liquid and solid deserts

 Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts

 Produces baked desserts

o Dim Sum

 Produces sweet and savoury dim sum

 Produces deep fried dim sum

 Produces baked dumpling

 Produces a range of baked desserts

o Buffet Food

 Prepares and presents food for buffets

 Prepares and presents desserts for buffets

 Stores buffet items

• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers

• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards

• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information

• Establishes and maintains effective employee working relationships

• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled

• Attends and participates in training sessions as scheduled

• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service

• Cleans and re-sets his/her working area

• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:

o House Rules and Regulation

o Health and Safety

o Grooming

o Quality

o Hygiene and Cleanliness

• Performs related duties and special projects as assigned

Quyền lợi được hưởng

- Uniform

- Duty Meals

- Full Insurance policy per current labor law.

- Accident Insurance 24/7

- Monthly service Charge

- Annual Health Check

- Participating job training, skill training by international hotel standards.

- Hotel's Activity

- Other benefits per Vietnam labor law.

Yêu cầu công việc

Required Skills –

• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

• Problem solving and training abilities.

Qualifications –

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience –

• 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.


Yêu cầu hồ sơ

- 4*6 photo

- A photo of ID Card.

- A photo of Registration Book

- A photo of certificate (if any)

Khu vực
Báo cáo

Công ty Cổ phần Tôn Đông Á
Tôn Đông Á Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
Số 5, đường số 5, Khu Công nghiệp Sóng Thần 1

Công ty Cổ phần Tôn Đông Á là đơn vị chuyên sản xuất thép cán nguội, tôn kẽm, tôn lạnh, tôn màu, thép hộp mạ kẽm phục vụ cho ngành xây dựng công nghiệp và dân dụng, hạ tầng giao thông, thiết bị gia dụng.

Công ty thành lập ngày 5/11/1998 với tên gọi Công ty TNHH Đông Á, sau đó đổi thành Công ty TNHH Tôn Đông Á vào năm 2004. Năm 2009 được xem là một bước ngoặt lớn của Tôn Đông Á khi chuyển đổi từ hình thức công ty TNHH sang công ty cổ phần để phù hợp với tình hình mới, hòa nhập vào sự phát triển chung của đất nước và thế giới

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm như : BHYT, BHTN, BHXH
  • Được mua Bảo hiểm tai nạn 24/24 ngay trong thời gian thử việc

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building
  • Thể thao và party

 Lịch sử thành lập

  • Năm 1998, công ty thành lập với tên Công ty TNHH Đông Á
  • Năm 2004, đưa vào hoạt động dây chuyền mạ kẽm thứ 2
  • Năm 2005, nâng cấp dây chuyền mạ kẽm
  • Năm 2009, đổi từ hình thức trách nhiệm hữu hạn sang thành công ty cổ phần 
  • Năm 2012, khởi động dự án ERP (Phần mềm quản trị nguồn lực doanh nghiệp)
  • Năm 2018, tôn Đông Á nhận giấy chứng nhận “ Hệ thống quản lý môi trường”
  • Năm 2020, tôn Đông Á cho ra đời một bộ sản phẩm-Tiêu chuẩn cao 

Mission

  • Đầu tư thiết bị, dây chuyền hiện đại và thân thiện với môi trường nhằm sản xuất các sản phẩm thép lá mạ có chất lượng cao bảo đảm sự bền vững và tính thẩm mỹ của các công trình. 
  • Tổ chức hiệu quả hoạt động sản xuất kinh doanh nhằm tạo ra các sản phẩm có giá cả cạnh tranh với các dịch vụ hậu mãi tốt.

Review Tôn Đông Á

4.1
10 review

06/09/2023
Chuyên viên quản lý vận hành tại Hồ Chí Minh

Hạ tầng dữ liệu chuyên nghiệp, hệ thống làm việc bài bản

06/12/2023
Nhân viên điều hành tại Hồ Chí Minh

Đồng nghiệp thân thiện, lương thấp so với thị trường

03/10/2024
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Nhiều thử thách, nhiều trải nghiệm nhưng lương hơi thấp

Những nghề phổ biến tại Tôn Đông Á

Bạn làm việc tại Tôn Đông Á? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Tôn Đông Á

Tôn Đông Á

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo