Mô tả công việc
• Experience with recipes and suggest new ingredients
• Provide training for kitchen staff
• Ensure food preparation process are in compliance with established store policies and procedures, attaining a high level of food quality
• Knowledgeable on food portioning, cooking methods, kitchen recipes, policies and procedures
• Upkeep the maintenance of the grill equipment, preparation area, kitchen equipment and food storage areas and ensure it is clean, sanitized and organized
• Monitor food stock and place orders.
• Ensure hygiene principles in all cooking areas are maintained.
• Able to use knives, hand tools, utensils, and equipment to portion, cut, slice, julienne, whip, beat, maintain holding temperature, chill, freeze or otherwise produce food for the dining room
• Oversee day-to-day culinary operations
• Coordinate food and kitchenware orders
• Check freshness and quality of ingredients
• Standardized recipes and plate presentations
• Work with management to create a memorable experience for guests
Quyền lợi được hưởng
QUYỀN LỢI
- Lương cơ bản theo năng lực (12 tháng xét duyệt tăng lương 1 lần; làm tốt được xét tăng lương trước thời hạn)
- Hỗ trợ: cơm trưa tại Công ty.
- Hỗ trợ: giữ xe tại công ty
- Chế độ thăm hỏi, hiếu hỉ, sinh nhật.
- Đầy đủ chế độ chính sách theo quy định.
Yêu cầu công việc
• Proven Japanese Grilling (Yakiniku) experience
• At least 5 years’ working experience as Chef (Assistant Chef will be preferred)
• Professional Fluency in English or Japanese (English preferred)
• Hours: 16:00 – 23:00
• Days: 6 days a week
• Age: 30 – 48
• Benefits: Increments based on performance
Yêu cầu hồ sơ
Yêu cầu hồ sơ:
1. Thư ứng tuyển
2.CCCD, Bằng cấp hoặc chứng chỉ liên quan.
CÁCH THỨC ỨNG TUYỂN:
OPUS SAIGON, 12 Phan Kế Bính, P.Đakao, Quận 1, TPHCM
Liên hệ qua số điện thoại:028 39117189
Công ty TNHH Hương Việt Sinh chuyên cung cấp thực phẩm và suất ăn học sinh cho các trường mầm mon, tiểu học, THCS tại TP Hà Nội và TP Bắc Ninh, cung cấp dịch vụ đặt tiệc lưu động và hệ thống cửa hàng thực phẩm tại TP Hà Nội. Công ty có hệ thống bếp ăn công nghiệp đạt chỉ tiêu an toàn thực phẩm, trang trại trồng rau, hệ thống liên kết trang trại chăn nuôi và xưởng chế biến các sản phẩm.a
Review Công ty TNHH Hương Việt Sinh
Quy trình làm việc của công ty thiếu chuyên nghiệp. Công ty mà thứ 7 bắt nhân viên đi làm. Một số quy định của công ty khá nghiêm khắc. Làm việc thì không có kế hoạch.
Môi trường làm việc khá nhàm chán. Một số nhân viên trong công ty đã thiếu kiến thức chuyên môn mà còn có thái độ làm việc tệ, không thân thiện với nhau lắm.
Quy trình làm việc không rõ ràng, một số nhân viên của công ty không thân thiện lắm