Mô tả công việc
- Prepare the daily cost report distributing to all related departments.
- Record transferring of food and beverage between outlets and departments.
- Obtain the quotation price of market list from suppliers and prepare the price quote report to select the best price offered supplier in each categories.
- Perform monthly beverage physical inventory count.
- Witness the disposal of approved beverage spoilage and record to the proper accounting code.
- Allocate food cost from main kitchen to all cost sharing restaurants.
- Prepare menu engineering report.
- Review slow moving and dead stock report.
- Prepare the wine consignment reconciliation (if any).
- Prepare monthly cost analysis report.
- Perform the beverage spot check on the regular basis.
- Perform semi-annually OE and linen physical inventory count. Prepare the inventory result report and compare the result with the breakage and loss report from Stewarding.
- Perform cost and inventory related accounts monthly reconciliation and any account assigned by Supervisors.
- Performs other related duties and special projects as maybe assigned by the immediately superior.
- Complies with hotel’s rules and regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary
- Participating social insurance, health insurance and unemployment insurance at the contracted salary
- Enjoy monthly service fee with high rate
- Be rewarded on holidays, New Year, and special occasions of the year
- 13th month salary bonus according to revenue
- Participating in periodic team bonding activities
- Develop career in a dynamic and professional international working environment
Yêu cầu công việc
- A Bachelor’s degree in Business Management preferably specializing in Finance or Accounting Management
Work Experience
- Experiences in similar role at luxury hotels/resort
Technical Skills
- Competent computing skills (e.g. Microsoft Office)
Yêu cầu hồ sơ
Attach latest CV with title [Position] - [Full name]
Công ty TNHH Khoa Kỹ Sinh Vật Thăng Long là doanh nghiệp có 100% vốn đầu tư nước ngoài, chuyên sản xuất và kinh doanh thức ăn thuỷ sản; con giống tôm cá; chế phẩm, vật tư nuôi trồng; chế biến xuất khẩu và cho thuê kho lạnh
Năm 2011, Thăng Long sau khi trải qua cuộc cải cách toàn diện: hoán đổi toàn bộ ban lãnh đạo mới, khôi phục lại chất lượng sản phẩm, xây dựng lại thương hiệu, thiết lập lại kênh phân phối. Với chiến lược kinh doanh rõ ràng, chuyên chú nghiên cứu kỹ thuật, tập trung ưu hoá chất lượng, nhân viên phục vụ tận tâm đã giúp Thăng Long tạo dựng được hình ảnh và tầm ảnh hưởng nhất định trên thị trường. Chính vì thế, công suất nhà máy tuy được nâng cao hàng năm, nhưng vẫn đáp ứng không kịp nhu cầu của khách hàng. Năm 2020, sản lượng tiêu thụ thức ăn Thuỷ sản của Thăng Long đã vượt mốc 500.000 tấn/năm, trở thành thương hiệu dẫn đầu trong ngành thức ăn thuỷ sản tại Việt Nam.