Mô tả công việc
- Translates operating forecasts into material requirements plans and thereby determines standard stock and re-order levels with Department Heads and Management
- Responsible to source, negotiate and purchase materials from both local and oversea vendors.
- Evaluate vendor’s quotation to ensure that they are in line with the technical and commercial specifications required for the project.
- In charge of daily operational purchasing needs such as planning, issuing and following up on Purchase Orders delivery and shipment schedules
- Evaluate supplier performance based on quality standards, delivery time & best prices and ensure all the criteria are met according to the organizational requirements and expectation.
- Responsible for implementing internal procurement strategies to cater to high delivery and short lead time requirements.
- Participates in negotiations for service contracts
- Identifies and develops reliable sources of supply
- Establishes adequate record keeping and issuance procedures
- Protects inventories from waste, spoilage and theft
- Keeps abreast of the marketplace as to innovation and value
- Processes purchase requests from departments
- Obtains competitive quotations and bids
- Works with Superior on manpower planning and management needs
- Undertake any other ad-hoc duties as assigned
Quyền lợi được hưởng
- 40 workings hour/week; Lunch Allowances
- 13 annual days/year; Paid birthday leaves
- Work in a vibrant, luxury hotel environment
- Opportunities for career advancement within Bay Capital Danang Hotel.
- Access to top-tier professional purchasing system.
- Be part of a supportive and innovative team.
Yêu cầu công việc
- Bachelor’s degree / higher education qualification / equivalent in Accounting or Finance and preferably
- ½ years in hotel purchase experience or an equivalent combination of education and experience.
- Must speak fluent local language/English.
Yêu cầu hồ sơ
CV in English
Công ty TNHH Khoa Kỹ Sinh Vật Thăng Long là doanh nghiệp có 100% vốn đầu tư nước ngoài, chuyên sản xuất và kinh doanh thức ăn thuỷ sản; con giống tôm cá; chế phẩm, vật tư nuôi trồng; chế biến xuất khẩu và cho thuê kho lạnh
Năm 2011, Thăng Long sau khi trải qua cuộc cải cách toàn diện: hoán đổi toàn bộ ban lãnh đạo mới, khôi phục lại chất lượng sản phẩm, xây dựng lại thương hiệu, thiết lập lại kênh phân phối. Với chiến lược kinh doanh rõ ràng, chuyên chú nghiên cứu kỹ thuật, tập trung ưu hoá chất lượng, nhân viên phục vụ tận tâm đã giúp Thăng Long tạo dựng được hình ảnh và tầm ảnh hưởng nhất định trên thị trường. Chính vì thế, công suất nhà máy tuy được nâng cao hàng năm, nhưng vẫn đáp ứng không kịp nhu cầu của khách hàng. Năm 2020, sản lượng tiêu thụ thức ăn Thuỷ sản của Thăng Long đã vượt mốc 500.000 tấn/năm, trở thành thương hiệu dẫn đầu trong ngành thức ăn thuỷ sản tại Việt Nam.