Mô tả công việc
- Supervise the Supply base to maximize Sales & Profitability
- Full responsibility for decisions on assortment, inventory, shelf space, promotions
- Working with related department to develop and maintain the Pricing Strategy for the Category
- Achievement of Commercial KPI's: Sales, Cash Margin, Statistical Margin, Later Income, Aging Stock, Potential Aging Stock, Stock Rotation, Stock Day's, Stock Availability.
- Manage the performance of a defined product category effectively in terms of pricing, promotion, products assortment, quality of products, planning and allocation.
- Research, analyze and evaluate the market to identify customer's needs and product/range opportunities.
- Work with related department to ensure that the range fully reflects the Core Target Group needs in terms of the complete offer.
- Develop a range assortment that delivers Competitive Advantage
- Re-assess article performance on a regular basis to identify and deal with any aging stock.
- Proactively evaluate and act on results of monthly promotion and other forms of promotional activity to implement any key learning's.
- Maintain effective internal communications channel particularly with other Category Management teams, operations, sales & marketing, supply chain and other functions within the organization
- Ensure clear communication and understanding to Operations of any action taken that impacts on the Customer or Store
Yêu cầu công việc
- Experiences within the Delica category/ ready-to-eat food
- Fluency in Vietnamese and English languages (both written and oral)
- Customer-focused.
- Good communication and negotiation skills.
- Self-disciplined with ability to work independently and under pressure.
- Strong analytical ability and good in data / figures. Abilities to use computer, office programs and database
Quyền lợi được hưởng
Lương tháng 13, thưởng
Công ty TNHH Khoa Kỹ Sinh Vật Thăng Long là doanh nghiệp có 100% vốn đầu tư nước ngoài, chuyên sản xuất và kinh doanh thức ăn thuỷ sản; con giống tôm cá; chế phẩm, vật tư nuôi trồng; chế biến xuất khẩu và cho thuê kho lạnh
Năm 2011, Thăng Long sau khi trải qua cuộc cải cách toàn diện: hoán đổi toàn bộ ban lãnh đạo mới, khôi phục lại chất lượng sản phẩm, xây dựng lại thương hiệu, thiết lập lại kênh phân phối. Với chiến lược kinh doanh rõ ràng, chuyên chú nghiên cứu kỹ thuật, tập trung ưu hoá chất lượng, nhân viên phục vụ tận tâm đã giúp Thăng Long tạo dựng được hình ảnh và tầm ảnh hưởng nhất định trên thị trường. Chính vì thế, công suất nhà máy tuy được nâng cao hàng năm, nhưng vẫn đáp ứng không kịp nhu cầu của khách hàng. Năm 2020, sản lượng tiêu thụ thức ăn Thuỷ sản của Thăng Long đã vượt mốc 500.000 tấn/năm, trở thành thương hiệu dẫn đầu trong ngành thức ăn thuỷ sản tại Việt Nam.