Mô tả công việc
The Kitchen Manager is responsible for overseeing the kitchen operations and managing the kitchen team to ensure the food delivery is at its best and established standards of operation are met. Moreover, this role is also in charge of purchase and supply orders, checking kitchen items, performing the inventory count for daily operations and making kitchen stock readily available.
Kitchen Manager reports directly to the Hotel general manager and works closely with the other members in F&B team.
Quyền lợi được hưởng
* Full contribution of SI, HI and UI on basic salary
* Active, balance and professional working environment
* Productivity focus not time attendance
* Fun and playfull internal activities
* 14 AL days
* Meal allowance
* Phone allowance
* 24.7 health insurance
Yêu cầu công việc
Proven performance record with at least 3 years in hospitality or F&B operations as Kitchen coach or equivalent, pre-opening experience is an advantage
Diploma in hotel and restaurant management, hospitality management, business management, marketing, entrepreneurship, or equivalent; Food Hygiene certifications would be an advantage
Fair written and verbal communication skills in both Vietnamese and English
Ability to easily connect and provide a warm (first) contact for our guests, continuously making it personal at every interaction
Ability to provide on the job training, peer mentorship, team development and coaching
Ability to work across all hotel sectors and departments at a basic level to best understanding role in FOH management and departmental collaboration
Actively work to build a community of one, in actions and feelings
Team and knowledge management, system diversities, organizational and team interrelationships
Conflict management, impact and influencing; listening, understanding and responding; teamwork and cooperation
Ability anticipate problems and offer solutions; provide high level of attention to detail
Computer literacy, knowledge of Microsoft Office applications, Hotel operations systems and POS
Yêu cầu hồ sơ
PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager
Công ty TNHH Quốc Đạt tiền thân là một công ty đánh bắt cá biển tại Tỉnh Cà Mau. Từ một doanh nghiệp đánh bắt nhỏ, hiện nay Quốc Đạt đã có hơn 7 tàu thu mua lớn với khả năng thu mua và đánh bắt lên đến hơn 60 tấn/ngày. Trước kia, sản lượng đánh bắt và thu mua tại Công ty Quốc Đạt chủ yếu được phân phối cho các chợ đầu mối lớn ở khu vực miền nam Việt Nam như: Tiền Giang, Cần Thơ, TP HCM, Long Hải,…
Đến năm 2015, khi Việt Nam bắt đầu xuất khẩu cá nguyên con, nhiều doanh nghiệp xuất khẩu đã đặt vấn đề mua cá xuất khẩu nên doanh nghiệp Quốc Đạt bắt đầu mạnh dạn đầu tư hệ thống hầm cấp đông để bán cá đông lạnh cho các công ty xuất khẩu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2009
Mission
-
Đầu năm 2016, doanh nghiệp Quốc Đạt bắt đầu xây dựng nhà máy với quy mô lớn, tuyển dụng nhân sự để nâng cao chất lượng xuất khẩu. Các sản phẩm cá đánh bắt được sẽ được phân loại theo tiêu chuẩn quốc tế và được cấp đông với nhiệt độ cao giúp sản phẩm được chấp nhận trên nhiều thị trường.
-
Đến nay, các sản phẩm cá nguyên con của Quốc Đạt đã đến được nhiều nước trên thế giới như Malaysia, Thái Lan, Phillippin, Trung Quốc, Châu Âu, Mỹ. Ngoài các sản phẩm cá nguyên con ban đầu, hiện Công ty Quốc Đạt đã bắt đầu sản xuất các sản phẩm cá chế biến và mực chế biến, đáp ứng được nhu cầu ngày càng cao của thị trường các nước.