Mô tả công việc
• Oversee kitchen operations and maintain high culinary standards, ensure compliance with health and safety regulations (HACCP).
• Design and update menus featuring authentic Mediterranean dishes.
• Stay updated on culinary trends and incorporate new ideas into the menu.
• Monitor food preparation. Conduct regular tastings and adjust recipes as needed.
• Manage inventory, monitor food costs and optimize resource utilization.
• Interact with guests to take food orders, recommend special dishes, gather feedback and enhance their dining experience.
Quyền lợi được hưởng
- Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
- 24/24 Accident Insurance
- Bonus on Public Holidays
- Duty meal.
- Free uniform distribution and laundry.
- Free parking area for employees.
- Monthly service charge and periodic health check.
- Professional and friendly working environment.
- Training and development program.
Yêu cầu công việc
• At least has 5 years kitchen experience in 5 Star Hotel at Sous-Chef de Cuisine level or a minimum of 2 years as Chef De Cuisine.
• Require culinary expertise and passion for Mediterranean cuisine.
• Strong in inter-personality, leadership, and creative skills.
• Good command of English and a good communicator.
Yêu cầu hồ sơ
- Email: hrrecruitment.saigon(a cong)maihouse.com
- Scan QR code on poster
- Send directly at the hotel: No. 1 Ngo Thoi Nhiem Street, Vo Thi Sau Ward, District 3, HCMC
Công Ty TNHH MTV Phần Mềm Tiếp Thị Thể Thao chuyên cung cấp dịch vụ phần mềm phân tích xử lý thống kê và hệ thống hóa số liệu đăng ký thể thao qua mạng internet từ nước ngoài.
Phúc lợi
-
Khám sức khỏe định kì
-
BHXH, BHYT, BH Thất Nghiệp theo qui định của nhà nước
-
Có thêm gói bảo hiểm sức khoẻ và tai nạn cho nhân viên
-
Cung cấp các bữa ăn miễn phí theo ca làm việc
-
Hỗ trợ xe đưa đón tại trạm (Vòng xoay Lê Đại Hành, Q11), đưa đón tận nhà khi làm ca khuya