Company Description
Hanoi Daewoo Hotel is a five-star hotel located in Hanoi, renowned for its gallery of Vietnamese fine arts. The hotel offers a refined Asian setting that combines warmth and luxury, providing guests with a unique lifestyle experience. Since its opening in 1996, the hotel has hosted Kings and Queens, Heads of State, Corporate Conglomerates, and Entertainment Celebrities, delivering unparalleled service excellence.
Role Description
As the Chinese Chef, you will supervise the specialty restaurant kitchen area and food preparation staff. Coordinate menus, purchasing, staffing and food prep for the hotel's specialty restaurant. Responsible for the efficient operation of Chinese Kitchen to include the strong support for Banquets and other culinary outlets. Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Responsible for producing and presenting food in line with Restaurant positioning. Maintain guest relations and entertains Media whenever is required to promote the restaurant itself.
Qualifications
1. At least five years’ experience in a Chinese Cuisine production management role in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree preferred
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Excellent culinary skills; possesses the ability to perform all functions in the culinary operations, especially strong in Western cuisines.
5. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
6. Experience in high volume operation and menu composition.
7. Excellent management and leadership skills
8. Good training and coaching skills
9. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn.
Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.
Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.