The ideal candidate has a strong passion for culinary excellence and a keen eye for detail. You will assist the Executive Chef in providing exceptional food quality and presentation.
Responsibilities:
- Creates, develops, prices, and implements new dishes and menus
- Frequent seasonal menu changes and the flexibility to accommodate guest’s special requests are a must
- Trains, coaches, and develops his/her assistant and all chefs on his/her team
- Conducts public and private cooking classes as required
- Adheres to all relevant health and safety codes as stipulated by the Hotel and the local health authorities
- Fully supports and contributes to the company’s CSR initiatives
- Expected to work flexible shift duties according to operational needs
- Cater all last-minute changes for Events
Requirements:
- Relevant culinary diploma/certificate
- At least ten years of Kitchen experience in all sections especially in fine dining restaurants and three to four years of experience as a Sous-Chef. Experience at a luxury 5-star hotel is a must
- Strong understanding of cross-cultural cooking and reinventing tradition in food culture
- Good command of verbal and written English
- Basic knowledge of Microsoft Office applications
- Thorough knowledge of food handling and hygiene standards
Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn.
Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.
Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.