Plan for equipment and manpower utilization to meet production indices
Work closely with Engineers to ensure a smooth and successful introduction of new products to manufacturing
Improve production output through process, equipment and system upgrades
Coordinate with Process Engineering, Equipment Engineering, QA and other support function to execute business plan
Coordinate with engineering, equipment, manufacturing support function to execute business plan
Continuously seek ways to improve cost and quality to remain competitive in the marketplace.
Ensure conformance of organization to safety, processes, and controls
Ensure positive and effective communication is continually practiced
Manage the growth of subordinates, identify, and retain key talent
Supervise a group of manufacturing specialists and technicians in daily routines to meet departmental goals.
Internalize positive work culture and implement TPM to ensure high standard of housekeeping of machine and vicinity.
Handle grievance, complaints, employee concern and disciplinary issue through effective counseling.
Carry out investigation on maverick lots in an expeditious manner to minimize the impact of problem through immediate containment and recall any lots shipped out of factory with the help of QA/equipment/process engineering.
Facilitate continuous improvement on process simplification, labor productivity and cost reduction.
Ensure conformance to the quality system requirement (FMEA and Control Plan)
Identify training needs of MS and technician to enhance their job competencies.
Manage inventory control of all the Stock items to meet department budget and in cases where there is over usage, need to investigate the cause and define preventive action.
Maintain safe work practices.
Ensure all workers under his / her supervision have obtained necessary training
Ensure identified labor, ethics and EHS issues are corrected in a timely manner
Be part of the ERT (Emergency Response Team) member
Provide support and assist EHS Department on related EHS programs such as an Environmental, Health and Safety programs/activities
Comply with Vietnam law, Company regulations, EHS, ISO, 5S,v.v...; and monitor, remind, help your colleagues in compliance with Vietnam law, Company regulations, EHS, ISO, 5S,v.v...
Have strong knowledge in management skills about TPM, SPC, OEE, 5 Why, 4M, 5W2H, 8D, 7 Wastes, Lean manufacturing.
Other duties as assigned
Yêu Cầu Công Việc
Education: Bachelor’s degree or equivalent preferred
Công ty TNHH Thực Phẩm Ánh Hồng thành lập năm 2001 chuyên sản xuất & kinh doanh trong lĩnh vực thực phẩm với các nhãn hiệu được người tiêu dùng đánh giá cao như bánh flan sữa tươi caramen, jelly trái cây, thạch dừa, sữa chua... - 22/12/2000 : Khánh thành xưởng sản xuất tại bình Dương với quy mô 700 m2 - 17/10/2001: Thành lập công ty TNHH Thực Phẩm Ánh Hồng - 30/04/2004 : Mở rộng xưởng sản xuất với quy mô 2100 m2 - 2011 Công ty Ánh Hồng tái cấu trúc toàn bộ hệ thống. * Sứ mệnh: Mang các sản phẩm, có giá trị dinh dưỡng cao, chất lượng tốt, vì an toàn vệ sinh thực phẩm cho khách hàng. Thông qua các nhãn hàng được cải tiến không ngừng. Ánh Hồng cam kết và nổ lực hết mình, góp phần thúc đẩy sự phát triển thể chất, sức khỏe người tiêu dùng Việt Nam * Tầm nhìn: Ánh Hồng mong muốn trở thành một trong những công ty hàng đầu trong lĩnh vực cung ứng các sản phẩm thực phẩm dinh dưỡng cho người tiêu dùng Việt Nam. Một công ty có môi trường làm việc cạnh tranh, luôn hướng đến sự phát triển bền vững, lấy con người làm trọng tâm, đáp lại sự đóng góp của đội ngũ nhân viên bằng: - Chế độ chăm sóc chu đáo - Chính sách đãi ngộ cao, nhiều cơ hội thăng tiến trong sự nghiệp. - Một môi trường tốt và công bằng để bạn được cạnh tranh bằng tài năng, phát triển bằng thực lực và vươn lên bằng sự tự tin.