Mô tả Công việc Develop a sales strategy to achieves sales goals and revenues Conduct market research and competitor and customer analysis, analyze data to identify sales opportunities Identify the potential client in the market Maintain & builds up "multifaceted" close relationship with the customer and its company Provides immediate support and effective solutions to help clients' business issues or problems Develop a sales strategy to achieves sales goals and revenues Conduct market research and competitor and customer analysis, analyze data to identify sales opportunities Identify the potential client in the market Maintain & builds up "multifaceted" close relationship with the customer and its company Provides immediate support and effective solutions to help clients' business issues or problems
Yêu cầu công việc
Yêu Cầu Công Việc The candidate should hold a university degree in, food/seafood technology, chemical, biotechnology or similar background. Minimum of 03 years exprerience in Sales/ Marketing in service sales, basic knowledge seafood quality system: major in certification/auditing/consultancy services is more preferreable. (such as ISO: 9001, 9002, 450001, 22000, OHSAS 18001, FSSC 22000,...) Having basic knowledge about main major in English Good in Microsoft office Able to work in a team, independently, travel under high presure An out going and likable personality, Confident and authoritative speaker, Strong presentation skills, A high degree of self-motivation, A passion for selling, Personal ambition, Strong negotiation skills Able to work own your own initiative and as part of a team.
Quyền lợi được hưởng
Laptop Chế độ bảo hiểm Du Lịch Phụ cấp Đồng phục Chế độ thưởng Chăm sóc sức khỏe Đào tạo Công tác phí Nghỉ phép năm
Công ty TNHH Thực Phẩm Ánh Hồng thành lập năm 2001 chuyên sản xuất & kinh doanh trong lĩnh vực thực phẩm với các nhãn hiệu được người tiêu dùng đánh giá cao như bánh flan sữa tươi caramen, jelly trái cây, thạch dừa, sữa chua... - 22/12/2000 : Khánh thành xưởng sản xuất tại bình Dương với quy mô 700 m2 - 17/10/2001: Thành lập công ty TNHH Thực Phẩm Ánh Hồng - 30/04/2004 : Mở rộng xưởng sản xuất với quy mô 2100 m2 - 2011 Công ty Ánh Hồng tái cấu trúc toàn bộ hệ thống. * Sứ mệnh: Mang các sản phẩm, có giá trị dinh dưỡng cao, chất lượng tốt, vì an toàn vệ sinh thực phẩm cho khách hàng. Thông qua các nhãn hàng được cải tiến không ngừng. Ánh Hồng cam kết và nổ lực hết mình, góp phần thúc đẩy sự phát triển thể chất, sức khỏe người tiêu dùng Việt Nam * Tầm nhìn: Ánh Hồng mong muốn trở thành một trong những công ty hàng đầu trong lĩnh vực cung ứng các sản phẩm thực phẩm dinh dưỡng cho người tiêu dùng Việt Nam. Một công ty có môi trường làm việc cạnh tranh, luôn hướng đến sự phát triển bền vững, lấy con người làm trọng tâm, đáp lại sự đóng góp của đội ngũ nhân viên bằng: - Chế độ chăm sóc chu đáo - Chính sách đãi ngộ cao, nhiều cơ hội thăng tiến trong sự nghiệp. - Một môi trường tốt và công bằng để bạn được cạnh tranh bằng tài năng, phát triển bằng thực lực và vươn lên bằng sự tự tin.