Mô tả công việc
- Responsible for all management functions, operating procedures, practices and results of the restaurant.
- Deliver daily briefings and attend other Food and Beverage meetings as scheduled.
- Ensure high level of cleanliness in the restaurant at all times.
- Adhere to all safety and hygiene procedures in handling all equipment, utensils and crockeries and to prevent from accidents and minimize breakages.
- Attend all training assigned to and assist with the training of new colleagues as and when scheduled.
- Checks the dining room before opening hours: table setting, tableware, furniture, lightings, mis-en place and condiments - that they are in order.
- Checks staff uniforms, shoes, general appearance and makes sure they are well-groomed.
- Responsible for all store requisitions on fresh orders and replenishment for the outlet’s consumption.
- Takes food and beverage orders and assists waiters/waitresses in service.
- Ensure maximum creativity in all food displays.
- Checks all orders before they are sent to the guests’ tables and makes sure they are as per guests requirements, from the food down to the beverages.
- Responsible for all monetary amounts stated in guest checks and responsible also for all missing checks.
- Ensures that all restaurant policies and procedures are followed in order to provide quality service to guests.
- Active monitoring and participation in social media to increase awareness and business to restaurant.
- Take appropriate action to resolve guest complaints.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary + service charge + allowance + tips
- A professional and friendly working environment with opportunities for advancement, participation in social insurance, unemployment insurance, accident and health insurance.
- Duty meal and company uniform provided.
- Participation in training programs: professional development and English language training.
- Annual bonuses and other benefits as per company regulations.
Yêu cầu công việc
2. Health and safety and food hygiene certificates.
3. Fluent in Vietnamese, English and knowing Japanese is an advantage.
4. Have at least 2 year of experience in the same position in luxurious Japanese restaurants or in 4* hotels or higher.
5. Agile, enthusiastic, honest, careful and responsible; sociable, friendly and pressure-resistant.
Yêu cầu hồ sơ
HR Office - 44 Yên Phụ, Ba Đình, Hà Nội
SĐT: 0386463895 (Ms. Hồng Anh)
Công ty TNHH Tianhai Lace được thành lập trên năm 1988, chuyên sản xuất ren được dùng cho đồ lót, thời trang và váy cưới. Nhà máy nằm tại thành phố Quảng Châu, tỉnh Quảng Đông, Trung Quốc
Những ngày đầu thành lập, công ty tập trung vào ren dệt kim dọc cho áo khoác ngoài, nổi bật so với nhiều nhà sản xuất ren với sự đổi mới về thiết kế và đổi mới công nghệ. Thiết kế tinh tế và công nghệ dệt tinh xảo dần dần được ngành đồ lót ưa chuộng, hoạt động kinh doanh của Tianhai cũng mở rộng sang thị trường đồ lót. Sau nhiều thập kỷ tích lũy kinh nghiệm, các sản phẩm ren ngày nay rất phong phú và đa dạng, không chỉ phù hợp với đồ lót và áo khoác ngoài hàng ngày mà còn phù hợp với váy cưới, đồ thể thao và các loại quần áo chức năng khác.