Việc làm FuRongHua

Cập nhật 11/12/2024 15:42
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà hàng FuRongHua
Ocean Club Sous Chef
FuRongHua
33 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 12/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 12/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

1. Manages the day-to-day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef / Executive Sous Chef of any decision taken which did not require his action and any other relevant information.

2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.

3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.

4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.

5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.

6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.

7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.

8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.

9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.

10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.

11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.

Quyền lợi được hưởng

• Insurance as labor law

• At least 14 annual leave, 2 day off per week

• Relocation, repatriation allowance

• Rest and relaxation, Home leave allowance

• Accommodation, uniform, transportation and meals are provided

• Service charge as revenue

• International working environment

• Healthcare insurance for personal at least 6 months and for family after working 2 years

• 24/7 accident insurance

Yêu cầu công việc

  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
  • 2 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job apply

Email: recruitment.regentpq(a còng)ihg.com

Phone: 02973880000 (HR Department)

Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
oà Nhà 17T9 Nguyễn Thị Thập, Trung Hòa Nhân Chính, Nhân Chính, Thanh Xuân, Hà Nội, Vietnam

Fu Rong Hua là nhà hàng chuyên về ẩm thực Quảng Đông tại Hà Nội.

Tại Fu Rong Hua, triết lý của chúng tôi rất đơn giản: chia sẻ hương vị và văn hóa thưởng thức Dim Sum tới tất cả mọi người. Chúng tôi làm điều này bằng việc sử dụng nguồn nguyên liệu tươi sạch nhất, và chế biến chúng qua đôi tay của những người đầu bếp tận tâm.

Những nghề phổ biến tại FuRongHua

Bạn làm việc tại FuRongHua? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo FuRongHua

FuRongHua

Click để đánh giá