Pizza 4P's ★ 3.1

Hồ Chí Minh
100 - 200 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Pizza 4P's

Hành chính
Công nghệ thông tin
Tài chính - Kế toán
Dịch vụ khách hàng
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
Lao động có tay nghề và sản xuất
Du lịch, khách sạn
Quản lý sản phẩm & dự án
Kỹ thuật
Buôn bán/ Kinh doanh
Giáo dục
Vận tải

Việc làm Pizza 4P's

Cập nhật 18/08/2025 00:03
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà hàng Pizza 4P's
[HCM] Demand Supply Planning Manager
Pizza 4P's 3.1★
33 đánh giá 233 việc làm 17 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 08/07/2025
Hạn nộp hồ sơ: 08/08/2025
Hình thức: Toàn thời gian
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Địa điểm làm việc: Hồ Chí Minh
POSITION SUMMARY
The Demand & Supply Planning Manager leads the end-to-end planning process - from forecasting demand from 4Ps restaurants to planning production output and securing the necessary raw materials for 4Ps restaurants & factory. This role ensures availability of finished goods/semi finished goods and raw materials to support restaurants, production, and service goals while minimizing excess inventory and cost.
KEY RESPONSIBILITIES
1. Demand planning
Develop yearly, quarterly, monthly and weekly demand forecasts at product and category levels using statistical tools and inputs from Restaurants, FMCG sales team, and Finance for 4Ps in Vietnam, Cambodia, India, Indonesia.
Lead the Demand Review meetings in the S&OP cycle.
Analyze forecast accuracy and continuously improve demand signal quality.
Account for seasonality, promotions (if any), product launches, and discontinuations in the forecast.
2. Supply Planning
Translate demand forecasts into optimized production and supply plans for factories.
Align production schedules with capacity, inventory targets, and lead times.
Work closely with production, procurement, and warehouse teams to ensure plan feasibility.
Adjust supply plans proactively in response to changes in demand or constraints.
3. Material Requirements Planning (MRP)
Create material requirement plans aligned with the production schedule and inventory policies..
Maintain accurate BOMs, lead times, and inventory master data.
Monitor stock levels of raw and packaging materials to avoid stockouts or overstocking.
Work with Procurement to ensure timely ordering and delivery of materials.
4. Inventory Management
Maintain optimal inventory levels of both finished goods and raw materials.
Review safety stock, reorder points, and minimum order quantities regularly.
Monitor slow-moving, obsolete, or excess inventory and implement corrective actions.
5. Systems & Reporting
Maintain planning systems (ERP/MRP tools) and ensure data accuracy.
Generate planning reports and dashboards to support decision-making.
Drive process improvements and digitization initiatives in planning.
6. Cross-functional Collaboration
Partner with Restaurants, CMT, Procurement, Production, and Logistics to ensure alignment of plans and business priorities.
Support Food&Beverage (R&D) team for new menu/seasonal menu launching with clear material and capacity plans.JOB REQUIREMENTS
1. Qualifications/ Relevant Technical Skills
Bachelor's degree in Supply Chain, Business, or a related field.
Strong analytical and problem-solving skills.
Proficient in Excel, ERP (e.g., SAP, Oracle, Dynamics), and planning tools.
Familiarity with S&OP, MRP, and inventory management best practices.
2. Relevant Work Experience
7+ years in Demand Planning, Supply Planning, or Material Planning (experience in F&B, FMCG, or manufacturing preferred).
Familiarity with multicultural working environments and global markets
3. Other Requirements
Analytical thinking and data interpretation
Strong communication and stakeholder engagement
Attention to detail and accuracy
Adaptability and proactive mindset
Ability to manage ambiguity and complexityThưởng
13rd salary; Annual Performance Review
Chăm sóc sức khoẻ
PTI Healthcare
Phiếu giảm giá
Discount program for employee 50%
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
8/13-8/15-8/17 Lê Thánh Tôn, Phường Bến Nghé, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Pizza 4P’s là một nhà hàng được thành lập từ 2011. Tại đây, bên cạnh những loại Pizza Nepotalian cổ điển, nhà hàng còn phục vụ các món ăn mang tinh túy ẩm thực Ý- Nhật. Từ những ngày đầu mở cửa, nhà hàng đã được nằm trong top những nhà hàng đứng đầu trên Foody và Tripadvisor.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2011

Mission

Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành

 

Review Pizza 4P's

3.1
33 review

Review Highlights

Cập nhật 04/03/2025

Ưu điểm

  • Thương hiệu đồ ăn nổi tiếng, kinh doanh tốt (216 reviews)

 

Nhược điểm

  • Lương không cao (312 reviews)
  • Quy trình quy chế khó được lên lương, nhiều quy định phạt (216 reviews)
  • Không thường xuyên có Team Building, Company Trip, tùy vào tình hình tài chính của Công ty (234 reviews)

13/11/2023
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Bộ phận Operator rối loạn và môi trường làm việc toxic

25/08/2025
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Môi trường F&B chuyên nghiệp, có lộ trình phát triển nhưng quản lý còn cảm tính

24/05/2022
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Công ty mở lâu nhưng vận hành vẫn hỗn loạn, lãnh đạo chưa hiệu quả

Những nghề phổ biến tại Pizza 4P's

Bạn làm việc tại Pizza 4P's? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Pizza 4P's

Pizza 4P's

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo