Mô tả công việc
- To ensure guests are provided with professional and courteous services according to New World standard
- Customer Service
- Ensures the delivery of brand promise and provides exceptional guest service at all times.
- Provides excellent service to internal customers in other departments as appropriate.
- Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
- Ensures Food and Beverage Division meets the Hotel’s targets in the areas of Guest Satisfaction Survey and Customer Audits.
- Operational
- Ensures that minimum brand standards have been implemented.
- Embraces all Touches of New World Hotel and the Food and Beverage Top 20.
- Responds to the results of the Consumer Audit and ensures that the relevant changes are implement.
- Works closely with other employees in a supportive and flexible manner, focusing on the overall success of the hotel and the satisfaction of hotel guests.
- Works in a supportive and flexible manner with other departments, in a spirit of “We work through Teams”.
- Maintains par stocks of all equipment and guest supplies as required.
- Sets up venue as per guest requirement.
- Checks/ tests all audio vision equipment prior to any function.
- Places all signage for functions at proper place/ location.
- Assists to handle any last minute’s guest’s request and consults immediate Team Leader for advice or solution if encounter any difficulties.
- Ensures all linens and equipment are clean before sending to the store.
- Works closely with the Housekeeping Department to ensure cleanliness of the function venue at all times.
- Works closely with the Engineering Department to ensure the serviceability of all equipment throughout the function.
- Works closely with the Art Department in decorating the function venue.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage outlets and cross sell whenever necessary.
- Fully conversant with all aspects of the Micros System.
- Computes bill and accepts payment as required.
- Performs the function of cashier as required.
- Verifies cash received ensuring only genuine money been collected.
- Verifies all credit cards presented by guest before to validity of the card.
- Strictly adheres to all policies and procedures issued by the Finance with regard to cashiering and cash handling.
- Personnel
- Supports the implementation of The People Brand, demonstrating and reinforcing New World Values and Culture Characteristics.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive, competitive salary
- Accommodation/Meals: Sun Home with full amenities according to 3-star hotel standards; 3 meals/day
- Transportation for receiving work/home leaves with regard to level of employees and distance from home to resort
- The benefits only at Sun Group: Suncare Insurance, entertainment mode for yourself and your family in the Sun Group’s entertainment system in country (Hon Thom/ Ba Na/ Fansipan cable car/ Sun World Da Nang Wonder...)
- Holiday/ New Year bonus. 13th month salary
- Training and development plan
Yêu cầu công việc
Required Skills
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English
- High School and /or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Yêu cầu hồ sơ
Note: We will contact to the candidates shortlisted.
Press-Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực nổi tiếng nhất tại Việt Nam, được thành lập vào cuối những năm 90 với tư cách là địa điểm tổ chức Hội nghị và ẩm thực hàng đầu của Hà Nội, nơi các quan chức, doanh nhân, doanh nhân và người nước ngoài có thể giao lưu và dùng bữa trong không gian thoải mái, khung cảnh trang nhã. Nằm phía trên Hiệp hội Nhà báo nổi tiếng, ngôi nhà của các nhà văn và nhà báo kể từ sau chiến tranh, nơi này được coi là nơi tôn vinh những sáng tạo tuyệt vời nhất bằng cử chỉ của bàn tay, cho dù đó là để viết chữ, sơn mài trên gỗ, vẽ tranh nghệ thuật, ủ rượu hay nấu các món ăn. Câu lạc bộ Báo chí chào đón bất kỳ vị khách nào mỗi ngày từ bữa sáng đến đồ uống vào buổi tối muộn.
Chính sách bảo hiểm
- Công ty đóng BHXH, BHYT, BHTN, BH tai nạn 24/7;
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia các chương trình, hoạt động định kỳ dành riêng cho nhân viên Công ty.
Lịch sử thành lập
- Ngày bắt đầu hoạt động: 18/06/2008
Mission
Press Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực hàng đầu Việt Nam được thành lập vào cuối những năm 1990 tại Hà Nội. Đây là nơi giới doanh nhân, chức sắc và cộng đồng người nước ngoài giao lưu, gặp gỡ, thưởng thức ẩm thực trong không gian tiện nghi và thanh lịch.