Mô tả công việc
• Ensuring that the wine cellar is fully stocked.
• Informing guests on the variety of wines available.
• Training wait staff on available wines.
• Negotiating prices with vendors.
• Organizing wine tasting events.
• Complying with health and safety regulations.
• Responsible for ordering, receiving, inventory, organizing
• Oversee all wine purchases and cost management
• Oversee the Wine Committee duties (minutes, wine of the month selection, introduction of new vendors, wineries, etc.)
• Assist members and guests during the dinner service with wine recommendations and selection for perfect pairing with their dinner, decanting of the wine and wine service.
• Develop a training program for all Team Members to improve their knowledge of wine tasting and wine service.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive bonus, benefit
- Competitive Salary
- Insurance as labour law
Yêu cầu công việc
• Previous experience as a sommelier, wine steward, or in a hospitality role.
• Extensive knowledge on wines and regions of the different types.
• An understanding of the wine making process.
• Available to work long hours, weekends.
• A strong knowledge of food and beverage pairings.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TNHH ẩm thực D&T kinh doanh nhà hàng Quán Bụi tọa lạc tại Ngô Văn Năm, phường Bến Nghé, quận 1, TP HCM, trên con đường ăn uống sầm uất nhất của Sài Gòn.
Với phong cách mở, thực khách có thể nhìn thấy các đầu bếp của nhà hàng nấu, nướng từ bàn ăn của mình, điều này cũng khẳng định rằng nhà hàng Quán Bụi đảm bảo vệ sinh khi làm việc. Tất cả thức ăn được đảm bảo tính vệ sinh cũng như độ tươi, được chọn lựa từ các cửa hàng uy tín lâu năm đã cung cấp cho các nhà hàng Quán Bụi.