Mô tả công việc
2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.
3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.
4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.
5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.
6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.
7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.
8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.
9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.
10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.
11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.
Quyền lợi được hưởng
• Insurance as labor law
• At least 14 annual leave, 2 day off per week
• Relocation, repatriation allowance
• Rest and relaxation, Home leave allowance
• Accommodation, uniform, transportation and meals are provided
• Service charge as revenue
• International working environment
• Healthcare insurance for personal at least 6 months and for family after working 2 years
• 24/7 accident insurance
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 2 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
Certificate related job apply
Email: recruitment.regentpq(a còng)ihg.com
Phone: 02973880000 (HR Department)
Công ty TNHH Hương Việt Sinh chuyên cung cấp thực phẩm và suất ăn học sinh cho các trường mầm mon, tiểu học, THCS tại TP Hà Nội và TP Bắc Ninh, cung cấp dịch vụ đặt tiệc lưu động và hệ thống cửa hàng thực phẩm tại TP Hà Nội. Công ty có hệ thống bếp ăn công nghiệp đạt chỉ tiêu an toàn thực phẩm, trang trại trồng rau, hệ thống liên kết trang trại chăn nuôi và xưởng chế biến các sản phẩm.a
Review Công ty TNHH Hương Việt Sinh
Quy trình làm việc của công ty thiếu chuyên nghiệp. Công ty mà thứ 7 bắt nhân viên đi làm. Một số quy định của công ty khá nghiêm khắc. Làm việc thì không có kế hoạch.
Môi trường làm việc khá nhàm chán. Một số nhân viên trong công ty đã thiếu kiến thức chuyên môn mà còn có thái độ làm việc tệ, không thân thiện với nhau lắm.
Quy trình làm việc không rõ ràng, một số nhân viên của công ty không thân thiện lắm