Việc làm Nhà Hàng Saint-Honore

Cập nhật 30/12/2024 17:30
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH SAINT - HONORE ĐẦU TƯ VÀ THƯƠNG MẠI
Central Chef
Nhà Hàng Saint-Honore
26 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 28/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 05/01/2025
Hình thức: FULL_TIME
Kinh nghiệm: 2 - 3 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Job Descriptions

  • Assist in building and enhancing consumer understanding of products.
  • Develop and improve new recipes.
  • Support activities related to product introduction and development such as events, PR, promotions, food photography, and cooking classes.
  • Participate in interviews and research on customer taste and nutrition preferences.
  • Provide culinary expertise for product analysis, market research, and evaluation.
  • Stay updated on kitchen equipment, recipes, and culinary trends.
  • Train the sales team on basic kitchen knowledge and food trends.
  • Collaborate with the sales team to address customer inquiries.
  • Introduce, analyze, and guide the sales team on various menu formats.
  • Develop and update product application guides.
  • Assist the Executive Chef in conducting cooking demonstrations showcasing product applications and creativity.
  • Help establish culinary standards for new product development or improvement projects.
  • Research and identify culinary trends to develop product applications.
  • Prepare weekly reports and plans to support customer development and product marketing.

Job Requirements

  • Graduated from formal institutions in tourism, hospitality, culinary schools
  • Minimum 2-3 years of experience in restaurants or hotels in positions such as chef, sous chef, or supervisor.
  • Good cooking and tasting skills.
  • Ability to present and explain ideas clearly. Basic knowledge of product development.
  • Fluent and clear communication skills.
  • Proficiency in English (speaking and writing).
  • Proficient in office applications (Word, Excel, PowerPoint).
  • Preferably experienced in 4-5 star hotels.

Unilever is an organisation committed to equity, inclusion and diversity to drive our business results and create a better future, every day, for our diverse employees, global consumers, partners, and communities. We believe a diverse workforce allows us to match our growth ambitions and drive inclusion across the business. At Unilever we are interested in every individual bringing their ‘Whole Self’ to work and this includes you! Thus if you require any support or access requirements, we encourage you to advise us at the time of your application so that we can support you through your recruitment journey.
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH SAINT - HONORE ĐẦU TƯ VÀ THƯƠNG MẠI
Nhà Hàng Saint-Honore Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 5 đường Xuân Diệu, Phường Quảng An, Quận Tây Hồ

Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn. 

Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.

Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.

Những nghề phổ biến tại Nhà Hàng Saint-Honore

Bạn làm việc tại Nhà Hàng Saint-Honore? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà Hàng Saint-Honore

Nhà Hàng Saint-Honore

Click để đánh giá