Việc làm Nhà Hàng Saint-Honore

Cập nhật 30/12/2024 17:30
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH SAINT - HONORE ĐẦU TƯ VÀ THƯƠNG MẠI
Ocean Club Sous Chef
Nhà Hàng Saint-Honore
26 việc làm 84 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 12/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 12/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

1. Manages the day-to-day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef / Executive Sous Chef of any decision taken which did not require his action and any other relevant information.

2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.

3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.

4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.

5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.

6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.

7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.

8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.

9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.

10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.

11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.

Quyền lợi được hưởng

• Insurance as labor law

• At least 14 annual leave, 2 day off per week

• Relocation, repatriation allowance

• Rest and relaxation, Home leave allowance

• Accommodation, uniform, transportation and meals are provided

• Service charge as revenue

• International working environment

• Healthcare insurance for personal at least 6 months and for family after working 2 years

• 24/7 accident insurance

Yêu cầu công việc

  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
  • 2 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job apply

Email: recruitment.regentpq(a còng)ihg.com

Phone: 02973880000 (HR Department)

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH SAINT - HONORE ĐẦU TƯ VÀ THƯƠNG MẠI
Nhà Hàng Saint-Honore Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 5 đường Xuân Diệu, Phường Quảng An, Quận Tây Hồ

Saint-Honoré là chuỗi cửa hàng bánh thủ công và truyền thống theo phong cách Pháp, hiện đã có cửa hàng tại hai thành phố lớn Hà Nội và Hồ Chí Minh, Việt Nam. Các cửa hàng của Saint-Honoré cung cấp đa dạng các dòng bánh mì, bánh ngọt, bánh ngàn lớp và các dòng bánh tươi khác, từ các dòng bánh truyền thống Pháp cho đến những sản phẩm sáng tạo độc đáo hơn. 

Gắn liền với những phương thức truyền thống nhưng đồng thời cũng cởi mở trong việc tìm hiểu thêm các xu hướng mới, Saint-Honoré đã làm mới lại hình ảnh về cửa hàng bánh cổ điển bằng cách phát triển thêm các mô hình kinh doanh như cửa hàng bánh bán lẻ, cửa hàng cà phê bánh và nhà hàng.

Cửa hàng cũng đưa tới khách hàng các lựa chọn mua hàng khác nhau như: mua hàng tại cửa hàng, ăn tại cửa hàng, mua hàng mang đi, giao hàng tận nơi.

Những nghề phổ biến tại Nhà Hàng Saint-Honore

Bạn làm việc tại Nhà Hàng Saint-Honore? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà Hàng Saint-Honore

Nhà Hàng Saint-Honore

Click để đánh giá