Việc làm Anh Quân Bakery

Cập nhật 19/06/2024 00:00
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Anh Quân Bakery
Outlet Manager
Anh Quân Bakery
36 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 19/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/09/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

KEY RESPONSIBILITIES

Manage the outlet operations of the hotel to ensure the achievement of established food and beverage quality and guest service quality standards and departmental revenue and profit goals.

Adhere to regulations concerning FSMS/HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and policies and procedures.

Report directly to Director of F&B

Key Metrics

Revenue Target

Department Budget

Overall Outlet profitability

Completion of assigned tasks / projects

Meeting deadlines

Key Performance Objective

Performance Review

Employee Satisfaction Survey

Guest Satisfaction Index

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)

Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with AccorHotels standards

Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit

Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled

Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar

Prepares for service by ensuring the department’s readiness

Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role and well-trained of products

Patron care standards are adhered to

Ensure the cellar operations are carried out including:

Take appropriate action to resolve guest complaints

Requisition bar items according to bar stocks

Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.

Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift

Assist to promote the entertainment.

Works with superior on manpower planning and management needs

Works with superior in the preparation and management of the Department’s budget

Motivate and drive team productivity at all times and offers assistant to other outlets where possible and as requested.

Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability

Conduct regular check on the cleanliness

Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.

Quyền lợi được hưởng

- 05 working days or 40 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 40 giờ một tuần.

- Social - Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội - Bảo hiểm Y Tế

- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )- Bữa ăn theo ca ( 03 bữa mỗi ngày nếu ở tại nhà nhân viên )

- Uniform / Đồng phục

- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house/ Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.

- On board Travel expense & Annual support / Hỗ trợ chi phí di chuyển khi nhận việc & vé thăm quê hàng năm

Yêu cầu công việc

Required Skills

Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

Good command in English

Leadership Skills

Computer Skills

Qualifications

Graduated from Vocational/College/University preferably in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

Experience

2 years related experience preferably in international 4-5 star hotel/resort, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

Assistant Outlet Manager with good background will be considered to interview.

Yêu cầu hồ sơ

Please send your resume in English / Vietnamese.

Vui lòng gửi CV bằng tiếng Anh hoặc tiếng Việt.

Khu vực
Báo cáo

Anh Quân Bakery
Anh Quân Bakery Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Cuối đường Trường Sơn, Hòa Nhơn, Hòa Vang, Đà Nẵng

Anh Quân Bakery khởi đầu là một cơ sở sản xuất bánh mì nhỏ với quy mô gia đình vào đầu những năm 2000. Trải qua gần 20 năm xây dựng và phát triển, Anh Quân Bakery đã xây dựng được chuỗi hệ thống cửa hàng với hơn 17 tiệm bánh mì, bánh ngọt lớn nhỏ trải khắp thành phố Đà Nẵng.  

Là thương hiệu được biết đến với những sản phẩm chất lượng và ngon miệng từ bánh mì, bánh ngọt, bánh kem đến các sản phẩm khác như Hamburger, Sandwich, bánh Trung thu, bánh mặn,... Cùng với tinh thần ham học hỏi, trách nhiệm, Anh Quân Bakery đã đang và sẽ luôn mang đến cho khách hàng những ổ bánh mì nóng giòn, những chiếc bánh thơm ngon, dinh dưỡng và hợp vệ sinh với giá cả phải chăng. 

Sứ mệnh của chúng tôi là lưu giữ những giá trị truyền thống của Bánh mì Việt Nam nói chung và Bánh mì Đà Nẵng nói riêng, những điều làm cho Bánh mì trở thành món Sandwich hấp dẫn nhất hành tinh.  

Với Slogan: “CHẤT LƯỢNG LÀM NÊN THƯƠNG HIỆU”, Anh Quân Bakery luôn cam kết về chất lượng sản phẩm, cùng phong cách phục vụ chuyên nghiệp, thân thiện để có thể đáp ứng tốt nhất nhu cầu của quý khách hàng. 

Tạo ra sản phẩm tươi, mới, chất lượng và tốt cho sức khỏe. 

Luôn lắng nghe mọi phản hồi từ quý khách hàng để hoàn thiện. Nhằm đáp ứng tốt nhất nhu cầu của quý khách hàng 

Xây dựng văn hóa đội ngũ nhân viên đầy năng lượng, nhiệt tình và sáng tạo

Những nghề phổ biến tại Anh Quân Bakery

Bạn làm việc tại Anh Quân Bakery? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Anh Quân Bakery

Anh Quân Bakery

Click để đánh giá