Mô tả công việc
Manage the outlet operations of the hotel to ensure the achievement of established food and beverage quality and guest service quality standards and departmental revenue and profit goals.
Adhere to regulations concerning FSMS/HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and policies and procedures.
Report directly to Director of F&B
Key Metrics
Revenue Target
Department Budget
Overall Outlet profitability
Completion of assigned tasks / projects
Meeting deadlines
Key Performance Objective
Performance Review
Employee Satisfaction Survey
Guest Satisfaction Index
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with AccorHotels standards
Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit
Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled
Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar
Prepares for service by ensuring the department’s readiness
Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role and well-trained of products
Patron care standards are adhered to
Ensure the cellar operations are carried out including:
Take appropriate action to resolve guest complaints
Requisition bar items according to bar stocks
Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.
Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift
Assist to promote the entertainment.
Works with superior on manpower planning and management needs
Works with superior in the preparation and management of the Department’s budget
Motivate and drive team productivity at all times and offers assistant to other outlets where possible and as requested.
Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability
Conduct regular check on the cleanliness
Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.
Quyền lợi được hưởng
- Social - Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội - Bảo hiểm Y Tế
- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )- Bữa ăn theo ca ( 03 bữa mỗi ngày nếu ở tại nhà nhân viên )
- Uniform / Đồng phục
- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house/ Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.
- On board Travel expense & Annual support / Hỗ trợ chi phí di chuyển khi nhận việc & vé thăm quê hàng năm
Yêu cầu công việc
Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Good command in English
Leadership Skills
Computer Skills
Qualifications
Graduated from Vocational/College/University preferably in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
Experience
2 years related experience preferably in international 4-5 star hotel/resort, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.
Assistant Outlet Manager with good background will be considered to interview.
Yêu cầu hồ sơ
Please send your resume in English / Vietnamese.
Vui lòng gửi CV bằng tiếng Anh hoặc tiếng Việt.
Anh Quân Bakery khởi đầu là một cơ sở sản xuất bánh mì nhỏ với quy mô gia đình vào đầu những năm 2000. Trải qua gần 20 năm xây dựng và phát triển, Anh Quân Bakery đã xây dựng được chuỗi hệ thống cửa hàng với hơn 17 tiệm bánh mì, bánh ngọt lớn nhỏ trải khắp thành phố Đà Nẵng.
Là thương hiệu được biết đến với những sản phẩm chất lượng và ngon miệng từ bánh mì, bánh ngọt, bánh kem đến các sản phẩm khác như Hamburger, Sandwich, bánh Trung thu, bánh mặn,... Cùng với tinh thần ham học hỏi, trách nhiệm, Anh Quân Bakery đã đang và sẽ luôn mang đến cho khách hàng những ổ bánh mì nóng giòn, những chiếc bánh thơm ngon, dinh dưỡng và hợp vệ sinh với giá cả phải chăng.
Sứ mệnh của chúng tôi là lưu giữ những giá trị truyền thống của Bánh mì Việt Nam nói chung và Bánh mì Đà Nẵng nói riêng, những điều làm cho Bánh mì trở thành món Sandwich hấp dẫn nhất hành tinh.
Với Slogan: “CHẤT LƯỢNG LÀM NÊN THƯƠNG HIỆU”, Anh Quân Bakery luôn cam kết về chất lượng sản phẩm, cùng phong cách phục vụ chuyên nghiệp, thân thiện để có thể đáp ứng tốt nhất nhu cầu của quý khách hàng.
Tạo ra sản phẩm tươi, mới, chất lượng và tốt cho sức khỏe.
Luôn lắng nghe mọi phản hồi từ quý khách hàng để hoàn thiện. Nhằm đáp ứng tốt nhất nhu cầu của quý khách hàng
Xây dựng văn hóa đội ngũ nhân viên đầy năng lượng, nhiệt tình và sáng tạo