Mô tả công việc
Chef is responsible for overseeing and managing the work of the kitchen staff, deciding which tasks need to be done and share these among the team. Chef would also be involved in some of the preparation and cooking of food.
1. Accomplish restaurant human resource objectives by recruiting, selecting, orienting, training, assigning, scheduling, coaching, counseling, and disciplining employees; communicating job expectations; planning, monitoring, appraising, and reviewing job contributions; planning and reviewing compensation actions; enforcing policies and procedures
2. Assist the Chef to achieve restaurant operational objectives by contributing information and recommendations to strategic plans and reviews; preparing and completing action plans; implementing production, productivity and quality; resolving problems; completing audits; identifying trends; determining system improvements; implementing change regarding to culinary fields
3. Assist the Chef to plan menus; estimates food costs and profits; adjusts menus
4. Assist the Chef to control costs by reviewing portion control and quantities of preparation; minimizing waste; ensuring high quality of preparation
5. Maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures; complying with legal regulations; securing revenues; developing and implementing disaster plans; maintaining security and sprinkler systems; maintaining parking lot and walkways
6. Update job knowledge by participating in educational opportunities; read professional publications; maintain personal networks; participate in professional organizations
7. Assist the Chef to enhance department and organization reputation by accepting ownership for accomplishing new and different requests; exploring opportunities to add value to job accomplishments
8. Make sure food is of the right quality and price and is produced on time
9. Assist the Chef to manage stocks of food, ordering food from suppliers and controlling a budget and keeping accurate records
10. Carry out instructions given by the management team.
Quyền lợi được hưởng
- Meal Allowance
- Parking Lot
Yêu cầu công việc
· Open for locals candidates
· At least 2 years as Executive Chef or Executive Sous Chef in 4-5 stars restaurant
· Leadership skill
· English fluently
· Experience in menu set up
· Experience in cost control
· Experience in health and safety rules
· Experience in hygiene rules
Yêu cầu hồ sơ
CV
Thành lập từ năm 1991, Công ty Ajinomoto Việt Nam có 100% vốn đầu tư nước ngoài và là thành viên của tập đoàn Ajinomoto Nhật Bản. Với sứ mạng đóng góp cho sức khỏe và cuộc sống hạnh phúc của người Việt, Công ty Ajinomoto Việt Nam luôn cố gắng mang đến cho người tiêu dùng Việt Nam những sản phẩm có chất lượng và tính an toàn cao.
Tất cả nhân viên của Công ty Ajinomoto Việt Nam dù đang đảm nhận công việc gì đều là tài sản quý giá nhất mà Công ty Ajinomoto đang sở hữu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 1991
Mission
- Tăng cường động viên người lao động trong công việc hàng ngày và đóng góp cho Công ty bằng việc xây dựng một hệ thống quản lý nguồn nhân lực minh bạch.
- Chi trả công bằng cho các nỗ lực của người lao động.
Review Ajinomoto
Trả lương thấp hơn thị trường! Nhiều khoản phí không cần thiết và thiếu sự công nhận trong công việc (Indeed)
Quản lý khá ổn nhưng một số quản lý là những người quản lý vi mô, đặc biệt là những người có thâm niên. Môi trường làm việc thì tạm ổn, văn phòng thì nhỏ (Indeed)
Sếp VN rất tệ, cv chẳng liên quan đến ngành học (RW)