Yêu cầu công việc
Qualifications:
- Bachelor's degree in fashion management, supply chain management, or a related field.
- 4+ years of supervisory experience in outsourcing processes.
- Strong understanding of embellishment techniques and quality control.
- Experience in planning, sourcing, and outsourcing.
Skills:
- Strategic thinking for developing long-term sourcing and procurement strategies.
- Strong leadership and team supervision.
- Excellent negotiation and supplier relationship management.
- Effective problem-solving and time management.
- Analytical risk management experience.
- Familiarity with ERP systems and supply chain management.
- Proficient in MS Office.
- Fluent in English (verbal and written).
Personal Attributes:
- Responsible and self-aware with emotional intelligence.
- Confident public speaker, clear and articulate.
- Motivated and goal-oriented, with strong follow-up skills.
- Self-confident and optimistic.
- Flexible, proactive, and adaptable.
- Efficient and focused under pressure, with strong organizational skills.
Quyền lợi được hưởng
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Phụ cấp thâm niên
- Nghỉ phép năm
- CLB thể thao
Thành lập từ ngày 24/07/2006, Công ty CP One Capital Hospitality – OCH Corporation trải qua 15 năm không ngừng nỗ lực phát triển, nâng cấp và hoàn thiện. Kết hợp hài hòa bản sắc thương hiệu và tinh hoa văn hóa dân tộc, OCH Corporation đã tạo nên những dấu ấn đặc biệt trong các lĩnh vực Kinh doanh thực phẩm; Bất động sản nghỉ dưỡng, Quản lý khách sạn, Đầu tư tài chính cùng các dịch vụ liên quan…
Giá trị của OCH là nơi gìn giữ và phát triển những thương hiệu nổi tiếng: Đó là các thương hiệu ẩm thực lâu đời của 2 miền Nam Bắc: Bánh Givral (niềm tự hào hơn 70 năm của người Sài Gòn) và Kem Tràng Tiền (hương vị người Hà Nội). Đó là chuỗi khách sạn đẳng cấp tiêu chuẩn 4- 5* quốc tế như Khách sạn StarCity Nha Trang, Khách sạn Sunrise Beach Hotel & Resort Nha Trang… Trong tương lai, OCH sẽ tiếp tục đầu tư và phát triển thông qua việc mở rộng quy mô, nâng cao chất lượng để lan tỏa tinh hoa ẩm thực Việt đến khắp mọi miền Tổ quốc.