- Identifying potential suppliers and evaluating their capabilities.
- Participate in negotiations with suppliers to secure favorable terms and pricing.
- Collaborating with various internal departments to contact purchase orders.
- Inventory Management – analyzing demand, purchase and process component inventory.
- Supplier Management – managing current to ensure that orders are delivered by the committed date.
- Cost and Quality Management – enabling access to favorable pricing and conditions whilst maintaining a high standard of quality.
- Other tasks/duties assigned by the Head of Department/ Line Manager.
- Good knowledge of vendor sourcing practices (researching, evaluating and liaising with vendors).
- Good knowledge of OEM/ODM and import practices is a plus.
- Bachelor's degree in business, supply chain management, or a related field (preferred).
- Excellent communication, interpersonal abilities and collaborative attitude.
- Strong organizational and time management skills to handle multiple purchasing order and suppliers.
- Ability to work effectively in a team and adapt to changing priorities.
- High ethical standards and integrity in procurement practices.
Thành lập từ ngày 24/07/2006, Công ty CP One Capital Hospitality – OCH Corporation trải qua 15 năm không ngừng nỗ lực phát triển, nâng cấp và hoàn thiện. Kết hợp hài hòa bản sắc thương hiệu và tinh hoa văn hóa dân tộc, OCH Corporation đã tạo nên những dấu ấn đặc biệt trong các lĩnh vực Kinh doanh thực phẩm; Bất động sản nghỉ dưỡng, Quản lý khách sạn, Đầu tư tài chính cùng các dịch vụ liên quan…
Giá trị của OCH là nơi gìn giữ và phát triển những thương hiệu nổi tiếng: Đó là các thương hiệu ẩm thực lâu đời của 2 miền Nam Bắc: Bánh Givral (niềm tự hào hơn 70 năm của người Sài Gòn) và Kem Tràng Tiền (hương vị người Hà Nội). Đó là chuỗi khách sạn đẳng cấp tiêu chuẩn 4- 5* quốc tế như Khách sạn StarCity Nha Trang, Khách sạn Sunrise Beach Hotel & Resort Nha Trang… Trong tương lai, OCH sẽ tiếp tục đầu tư và phát triển thông qua việc mở rộng quy mô, nâng cao chất lượng để lan tỏa tinh hoa ẩm thực Việt đến khắp mọi miền Tổ quốc.