Mô tả công việc
Provide information about suppliers to superiors for review and approval.
Store all information about suppliers in accordance with company regulations.
Regularly monitor and evaluate the performance of suppliers..
Negotiate prices, delivery terms and other terms of contracts with suppliers.
Resolve problems arising during the purchasing process.
Identify the requirements for quantity, type of goods, and prepare proposals for advance purchase.
Check the relevant documents and ensure that they are accurate and complete..
Coordinate with the warehouse to track and manage inventory, ensuring that the company has enough goods to meet customer demand.
Perform other tasks as required by the supervisor.
Yêu cầu công việc
Experience: At least 1 year at the same position
Qualities:
Good negotiation skills
Problem solving and decision making
Ensure that the budget is not exceeded
Have good communication skills in English.
Management skill, reporting skill, good at Microsoft Excel/ Work
Good presentation and communication skills.
Quyền lợi được hưởng
• 17 annual leave days per year.
• Private healthcare insurance.
• And all additional benefits, rights, and allowances as per the Vietnamese Labor Code.
Thành lập từ ngày 24/07/2006, Công ty CP One Capital Hospitality – OCH Corporation trải qua 15 năm không ngừng nỗ lực phát triển, nâng cấp và hoàn thiện. Kết hợp hài hòa bản sắc thương hiệu và tinh hoa văn hóa dân tộc, OCH Corporation đã tạo nên những dấu ấn đặc biệt trong các lĩnh vực Kinh doanh thực phẩm; Bất động sản nghỉ dưỡng, Quản lý khách sạn, Đầu tư tài chính cùng các dịch vụ liên quan…
Giá trị của OCH là nơi gìn giữ và phát triển những thương hiệu nổi tiếng: Đó là các thương hiệu ẩm thực lâu đời của 2 miền Nam Bắc: Bánh Givral (niềm tự hào hơn 70 năm của người Sài Gòn) và Kem Tràng Tiền (hương vị người Hà Nội). Đó là chuỗi khách sạn đẳng cấp tiêu chuẩn 4- 5* quốc tế như Khách sạn StarCity Nha Trang, Khách sạn Sunrise Beach Hotel & Resort Nha Trang… Trong tương lai, OCH sẽ tiếp tục đầu tư và phát triển thông qua việc mở rộng quy mô, nâng cao chất lượng để lan tỏa tinh hoa ẩm thực Việt đến khắp mọi miền Tổ quốc.