Mô tả công việc
- Responsible for all management functions, operating procedures, practices and results of the restaurant.
- Deliver daily briefings and attend other Food and Beverage meetings as scheduled.
- Ensure high level of cleanliness in the restaurant at all times.
- Adhere to all safety and hygiene procedures in handling all equipment, utensils and crockeries and to prevent from accidents and minimize breakages.
- Attend all training assigned to and assist with the training of new colleagues as and when scheduled.
- Checks the dining room before opening hours: table setting, tableware, furniture, lightings, mis-en place and condiments - that they are in order.
- Checks staff uniforms, shoes, general appearance and makes sure they are well-groomed.
- Responsible for all store requisitions on fresh orders and replenishment for the outlet’s consumption.
- Takes food and beverage orders and assists waiters/waitresses in service.
- Ensure maximum creativity in all food displays.
- Checks all orders before they are sent to the guests’ tables and makes sure they are as per guests requirements, from the food down to the beverages.
- Responsible for all monetary amounts stated in guest checks and responsible also for all missing checks.
- Ensures that all restaurant policies and procedures are followed in order to provide quality service to guests.
- Active monitoring and participation in social media to increase awareness and business to restaurant.
- Take appropriate action to resolve guest complaints.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary + service charge + allowance + tips
- A professional and friendly working environment with opportunities for advancement, participation in social insurance, unemployment insurance, accident and health insurance.
- Duty meal and company uniform provided.
- Participation in training programs: professional development and English language training.
- Annual bonuses and other benefits as per company regulations.
Yêu cầu công việc
2. Health and safety and food hygiene certificates.
3. Fluent in Vietnamese, English and knowing Japanese is an advantage.
4. Have at least 2 year of experience in the same position in luxurious Japanese restaurants or in 4* hotels or higher.
5. Agile, enthusiastic, honest, careful and responsible; sociable, friendly and pressure-resistant.
Yêu cầu hồ sơ
HR Office - 44 Yên Phụ, Ba Đình, Hà Nội
SĐT: 0386463895 (Ms. Hồng Anh)
Công ty TNHH Điện lực Vĩnh Tân 1 được thành lập và đầu tư bởi Công ty TNHH Lưới điện Phương Nam Trung Quốc (đứng vị trí thứ 95 trong Top 500 công ty hàng đầu thế giới), Công ty TNHH Quốc tế Điện lực Trung Quốc và Tổng công ty Điện lực TKV – CTCP, đặt tại Trung tâm Điện lực Vĩnh Tân (xã Vĩnh Tân, huyện Tuy Phong, tỉnh Bình Thuận). Công ty đầu tư xây dựng Dự án Nhà máy Nhiệt điện Đốt than BOT Vĩnh Tân 1 với tổng mức đầu tư dự kiến 1.755 tỷ USD với tổng công suất lắp máy 2x620MW. Dự án là một trong số những dự án cơ sở hạ tầng trọng điểm của Việt Nam và nằm trong quy hoạch phát triển điện điện lực quốc gia VII. Dự án được triển khai xây dựng theo hình thức BOT “Xây dựng - Kinh doanh - Chuyển giao”, sau 25 năm xây dựng và vận hành Dự án sẽ được chuyển giao lại cho chính phủ Việt Nam.