- Assist in building and enhancing consumer understanding of products.
- Develop and improve new recipes.
- Support activities related to product introduction and development such as events, PR, promotions, food photography, and cooking classes.
- Participate in interviews and research on customer taste and nutrition preferences.
- Provide culinary expertise for product analysis, market research, and evaluation.
- Stay updated on kitchen equipment, recipes, and culinary trends.
- Train the sales team on basic kitchen knowledge and food trends.
- Collaborate with the sales team to address customer inquiries.
- Introduce, analyze, and guide the sales team on various menu formats.
- Develop and update product application guides.
- Assist the Executive Chef in conducting cooking demonstrations showcasing product applications and creativity.
- Help establish culinary standards for new product development or improvement projects.
- Research and identify culinary trends to develop product applications.
- Prepare weekly reports and plans to support customer development and product marketing.
- Graduated from formal institutions in tourism, hospitality, culinary schools
- Minimum 2-3 years of experience in restaurants or hotels in positions such as chef, sous chef, or supervisor.
- Good cooking and tasting skills.
- Ability to present and explain ideas clearly. Basic knowledge of product development.
- Fluent and clear communication skills.
- Proficiency in English (speaking and writing).
- Proficient in office applications (Word, Excel, PowerPoint).
- Preferably experienced in 4-5 star hotels.
Công ty TNHH Hương Việt Sinh chuyên cung cấp thực phẩm và suất ăn học sinh cho các trường mầm mon, tiểu học, THCS tại TP Hà Nội và TP Bắc Ninh, cung cấp dịch vụ đặt tiệc lưu động và hệ thống cửa hàng thực phẩm tại TP Hà Nội. Công ty có hệ thống bếp ăn công nghiệp đạt chỉ tiêu an toàn thực phẩm, trang trại trồng rau, hệ thống liên kết trang trại chăn nuôi và xưởng chế biến các sản phẩm.a
Review Công ty TNHH Hương Việt Sinh
Quy trình làm việc của công ty thiếu chuyên nghiệp. Công ty mà thứ 7 bắt nhân viên đi làm. Một số quy định của công ty khá nghiêm khắc. Làm việc thì không có kế hoạch.
Môi trường làm việc khá nhàm chán. Một số nhân viên trong công ty đã thiếu kiến thức chuyên môn mà còn có thái độ làm việc tệ, không thân thiện với nhau lắm.
Quy trình làm việc không rõ ràng, một số nhân viên của công ty không thân thiện lắm