Việc làm Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Executive Chef/ Bếp trưởng điều hành
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
37 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 20/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Hoa Lư - Ninh Bình

Mô tả công việc

• Culinary Leadership: Provide visionary culinary direction, fostering creativity and innovation in menu development and presentation.

• Menu Creation: Craft menus that showcase a combination of local, seasonal ingredients and international flavors, appealing to diverse guest preferences.

• Culinary Excellence: Ensure the highest standards of taste, presentation, and quality in all dishes prepared and served.

• Team Management: Lead and mentor the culinary team, promoting collaboration, continuous learning, and a culture of excellence.

• Sourcing and Procurement: Establish relationships with local suppliers and farmers, ensuring the highest quality and freshness of ingredients.

• Kitchen Operations: Oversee the day-to-day operations of the kitchen, including food preparation, production, and cleanliness.

• Cost Control: Manage food costs and inventory, implementing strategies to optimize cost efficiency without compromising quality.

• Guest Experience: Collaborate with the service team to create exceptional dining experiences that exceed guest expectations.

• Training and Development: Provide training and coaching to culinary staff, fostering their professional growth and culinary skills.

• Health and Safety: Ensure compliance with health, safety, and sanitation standards, maintaining a safe and hygienic kitchen environment.

• Creativity and Innovation: Introduce new culinary techniques, trends, and concepts to continually elevate the dining experience.

• Event Planning: Collaborate with event planners to design custom menus for private events, weddings, and special occasions.

• Collaboration: Work closely with the front-of-house team, including the restaurant manager, to deliver a seamless and exceptional guest experience.

• Waste Reduction and Sustainability: Implement sustainable practices in the kitchen, minimizing food waste and supporting responsible sourcing.

Quyền lợi được hưởng

- Participate in social insurance, health insurance, and unemployment insurance according to government laws and regulations.

- Salary: negotiable based on experiences.

- Revenue bonus, holidays, 13th month salary based on Company regulations and revenue.

- Participate in Company activities: professional development and training, team building activities, field trip...

- Work in a dynamic, professional environment.

Yêu cầu công việc

• 10 years of progressive experience in culinary leadership roles in hospitality or restaurant establishments, with a minimum of 5 years in an executive chef position

• Exceptional culinary skills and a proven ability to create innovative and appealing menus.

• Strong leadership and team management abilities, with a track record of fostering collaboration and excellence.

• Extensive knowledge of culinary trends, techniques, and ingredients.

• Excellent communication and organizational skills.

Yêu cầu hồ sơ

- Bilingual CV (English/Vietnamese)

- All copies/scaned certifications

- Reference list

- Letter of recommendation (if any)

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lô C2-11 đường Trần Nhân Tông, Phường Thọ Quang, Quận Sơn Trà, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.

Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.

Những nghề phổ biến tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Bạn làm việc tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Click để đánh giá