![Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/67/download-6-1694401117.png)
Mô tả công việc
- Accountable for the quality, consistency and production of the restaurant kitchen.
- Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions.
- Coordinates menus, purchasing, staffing and food preparation for the property's restaurant.
- Works with team to improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.
- Must ensure sanitation and food standards are achieved.
- Develops and trains team to improve results.
- Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met for Restaurant
- Leading Kitchen Team
- Establishing and Maintaining Restaurant Kitchen Goals
- Ensuring Exceptional Customer Service
- Managing and Conducting Human Resource Activities
- Additional Responsibilities
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary & Service charge
- 14 annual leave days per year
- 05 working days per week - 2 days off per week
- To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- PVI premium insurance
- 13th salary month.
- Training and career development by MARRIOTT INTERNATIONAL.
- Employee discount rates for Room and F&B at Marriott Hotel.
Yêu cầu công việc
• High school diploma or GED; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
OR
• 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
![Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/67/download-6-1694401117.png)
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.
Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.
Những nghề phổ biến tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Bạn làm việc tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
![Logo Thực Phẩm Năm Mục Tiêu](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/67/download-6-1694401117.png)