Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Hà Nội
25 - 100 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Hành chính
Lao động có tay nghề và sản xuất
Nghệ thuật - Thiết kế
Dịch vụ khách hàng
Quản lý sản phẩm & dự án
Buôn bán/ Kinh doanh

Việc làm Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Cập nhật 04/02/2025 22:04
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội
Head Bartender (non-manager)
Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội
59 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 10/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hai Bà Trưng - Hà Nội

Mô tả công việc

Objective

The Head Bartender will focus on creating innovative, high-quality cocktails and supervising the bar team to deliver an exceptional guest experience. This role emphasizes creativity, technical expertise, and the ability to train and guide bartenders while adhering to the luxury standards of the bar. The Head Bartender will report directly to the Bar Manager.

Key responsibilities

1. Cocktail Creativity & Innovation:

• Develop unique, visually stunning, and flavorful cocktails that align with the bar’s luxury concept.

• Collaborate with the Bar Manager to ensure the cocktail menu pairs seamlessly with the overall beverage offerings, including wine, sake, and spirits.

• Experiment with ingredients and techniques to keep the menu fresh and trend-forward.

2. Quality Assurance:

• Maintain consistency in the quality, taste, and presentation of all beverages served.

• Oversee mise en place and ensure that ingredients and tools are prepared to deliver seamless service.

• Uphold the highest standards of hygiene and cleanliness at the bar station.

3. Team Supervision & Training:

• Guide and train bartenders in cocktail-making techniques, presentation, and luxury service etiquette.

• Provide constructive feedback to ensure team improvement and skill development.

• Foster a collaborative and creative atmosphere within the bar team.

4. Bar Setup & Support:

• Assist the Bar Manager in setting up bar stations for efficient operations during shifts.

• Ensure that stock levels of spirits, garnishes, and other ingredients are maintained.

• Conduct routine checks of bar tools and equipment to ensure functionality and upkeep.

5. Guest Engagement:

• Actively engage with guests to enhance their bar experience through storytelling and education about the cocktails and beverages served.

• Assist with special events or guest experiences that involve the bar team, such as cocktail tastings or workshops.

• Line report: Bar Manager

• Internal Relationship: all departments, Owner.

• External Relationship: Vendors, suppliers, and clientele.

Quyền lợi được hưởng

- Income: Competitive, negotiable based on capability

- Statutory Social Insurance

- Service Charge + 13-monthly salary

- Annual travel, gratitude party, gifts on birthdays, holidays,...

- Structured Learning and Development Program.

Yêu cầu công việc

A Knowledge & Experience 30%

1 Proven track record working in popular cocktail bars in Vietnam, with 2+ years of experience. 15%

2 Strong understanding of mixology techniques, flavor profiles, and ingredients. Excellent knowledge of spirits, liquors, and beverage trends. 10%

3 Certificate/Diploma in Hospitality business or Bartending in accredited school 5%

B Technical Skill 40%

1 Expertise in crafting cocktails, mocktails, and beverages with high precision. 15%

2 Familiarity with bar tools and techniques for crafting signature drinks. 15%

3 English Professional Proficiency 5%

4 Great proficiency in POS, inventory management systems. 5%

C Core Competencies 30%

1 Creativity: Ability to design standout, innovative cocktails. 10%

2 Quality Guest Service: Exceptional interpersonal skills to engage and handling customer request. 10%

3 Presentation and Training: Proven ability to conduct presentation and engaging with Guest/Colleagues. 10%

Total 100%

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn . 
Khu vực
Báo cáo

Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội
Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
136 Hàng Trống, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Tọa lạc trên phố Hàng Trống có bề dày lịch sử, với tầm nhìn ôm trọn Hồ Gươm cổ kính, khách sạn Apricot là địa chỉ lý tưởng để du khách khám phá những tinh túy về văn hóa và nghệ thuật Việt. Apricot được biết đến là khách sạn 5 sao đầu tiên và duy nhất tại Việt Nam được tạo nên bởi sự kết hợp tinh tế giữa nền nghệ thuật nổi tiếng địa phương và phong cách kiến trúc cổ điển Pháp, 123 phòng nghỉ của khách sạn là 123 không gian vừa sang trọng, vừa ấm cúng lại rất gần gũi. Khách sạn cũng là một bảo tàng nghệ thuật sinh động, với hơn 600 nguyên tác hội họa, ký họa và điêu khắc của các họa sĩ hàng đầu Việt Nam, mang đến cho du khách cái nhìn gần gũi và mới mẻ về văn hóa, lịch sử và nghệ thuật Việt Nam.

Những nghề phổ biến tại Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Bạn làm việc tại Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Khách Sạn Apricot Hotel Hà Nội

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo