Mô tả công việc
Responsibilities:
- Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
- Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
- Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
- Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
- Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
- Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
- Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
- Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
- Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
- Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
- 12 days of leave per year
- Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
- Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
- 20% discount when using services at Hylo's stores
Yêu cầu công việc
- Professional Culinary Training Certificate
- Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
- In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
- Candidate must have strong command of both Mandarin or English
- Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
- Carefully, honestly, high responsibility
- Must have basic PC-literacy
- Able to make reports, develop strategies,...
- Knowledge of inventory management would be an added advantage
- Understanding of food costing and budget management
- Excellent organizational, communication and leadership skills
- Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
- Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
- 09:00 AM – 06:00 PM
- 02:00 PM – 11:00 PM
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)
Bay Hotels and Resort là tập đoàn khách sạn độc lập với kế hoạch mở rộng quy mô. Một nơi nghỉ dưỡng hấp dẫn ở trung tâm thành phố. Tập đoàn này ra mắt lần đầu tiên bằng việc khai trương Khách sạn Bay Singapore vào năm 2012. Khi đó, khách sạn này là khách sạn boutique lớn nhất gần Sentosa. Khách sạn Bay Hồ Chí Minh là khách sạn thứ hai của Bay Hotels and Resorts tọa lạc tại Quận 1, Thành phố Sài Gòn. Được thiết kế để gây ấn tượng với du khách kinh doanh bằng triết lý dịch vụ cao cấp và sự thoải mái của người dân thành thị, Khách sạn Bay Hồ Chí Minh sẵn sàng tạo nên sức hấp dẫn nổi bật và cung cấp dịch vụ tuyệt vời ở trung tâm thành phố Hồ Chí Minh. Chúng tôi đang tìm kiếm những tài năng để tham gia và trở thành thành viên đặc biệt của khách sạn chúng tôi
Chính sách bảo hiểm
- Đóng gói bảo hiểm xã hội đầy đủ theo quy định
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Các hoạt động vui chơi, giải trí,
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Bay Hotels and Resort là tập đoàn khách sạn độc lập với kế hoạch mở rộng quy mô. Một nơi nghỉ dưỡng hấp dẫn ở trung tâm thành phố. Tập đoàn này ra mắt lần đầu tiên bằng việc khai trương Khách sạn Bay Singapore vào năm 2012.
Mission
- Khách sạn Bay Hồ Chí Minh sẵn sàng tạo nên sức hấp dẫn nổi bật và cung cấp dịch vụ tuyệt vời ở trung tâm thành phố Hồ Chí Minh.