Việc làm Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess
Sous Chef/ Bếp phó
Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess
5 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 03/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Điện Bàn - Quảng Nam

Mô tả công việc

Organizes and maintains work areas, cooler and pantry storage for restaurant.
  • Familiar with and enforces food safety and health guidelines.
  • Provides input for creation of restaurant and bar menus.
  • Completes daily food production sheets and other reports.
  • Checks all stations to ensure proper setup, cleaning, stocked to forecasted business, and take down before, during, and after each shift.
  • Assists in quarterly inventories and ensures inventory is used “first in, first out” to avoid spoilage.
  • Inspects ingredients upon delivery and before use to ensure quality.
  • Organizes frequent cleaning and sanitation of work areas, cooler, and pantry storage.
  • Clean and sanitize kitchen equipment, report malfunctioning equipment to Engineering.
Manages kitchen staff
  • Relays feedback of restaurant employees to department manager.
  • Trains kitchen staff
  • Leads periodic meetings with restaurant stewards and cooks to coach on new recipes and kitchen processes.
  • Works with Executive Chef to schedule restaurant cooks, stewards, and other kitchen staff for appropriate coverage.
  • Conducts interviews with potential hires upon request.
Prepares and inspects food to maintain quality standards
  • Inspect orders to ensure the temperature, quality, presentation, and portion size meets restaurant standards.
  • Assists in cutting meat, preparing food and stocking restaurant workstations.
  • Shares food and beverage complaints with Executive Chef and works to resolve.
  • Participates in vendor and outlet food tastings.
  • Ensures department adheres to Radisson Hotels Group, hotel, local and state health, hygiene and safety policies.
Works with other departments to efficiently operate restaurant kitchen.
  • Maintains current and seasonal recipes for menu items.
  • Aware and informed about hotel events which impact restaurant and food inventory.
  • Reports special requests, food spoilage, and other restaurant kitchen concerns to Executive Chef.
  • Attends Banquet Event Order (BEO) meetings when clients will utilize restaurant for meals or events.
  • Attends stand-up, safety, and other periodic meetings in Executive Chef’s absence.
  • Responds quickly and accurately to requests for special accommodations (allergies, non-menu dishes) for guests, groups, and events.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary and benefit package
  • Learning and development within Radisson Hotels Group
  • Internal Careers Advancement
  • Company shuttle bus 
  • Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

  • Minimum of 3 years progressive experience in high-volume kitchen in International Hotel Brand
  • Culinary degree or equivalent preferred
  • Knowledge of HACCP guidelines
  • Excellent oral and written communication skills

Yêu cầu hồ sơ

CV in English
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess
Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Lầu 1, 170-170 Bis Bùi Thị Xuân, Phường Phạm Ngũ Lão, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Khách sạn Sài Gòn Princess được đóng tại địa phương bởi các kỹ sư Việt Nam chuyên nghiệp, có kinh nghiệm đóng tàu năm sao. Đây là một trong số nhiều tàu được các khách hàng năm sao đến từ Hoa Kỳ thuê thường xuyên, chẳng hạn như Uniworld Boutique River Cruise và Abercrombie & Kent.

Khách sạn Sài Gòn Princess có thể chứa tới 270 khách nếu ngồi ăn hoặc lên tới 300 khách nếu đứng đón tiếp. Ngoài ra, phòng ăn riêng được thiết kế riêng của cô rất lý tưởng cho những bữa tiệc từ 10 đến 50 khách. Mỗi khu vực dù lớn hay nhỏ đều có cửa sổ lớn với tầm nhìn ngoạn mục, một địa điểm tuyệt vời ở trung tâm Sài Gòn để tổ chức ăn uống, lễ kỷ niệm và các dịp đặc biệt của công ty.

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess

Công Ty Cổ Phần Du Thuyền Viet Princess

Click để đánh giá