Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
- Check the staff grooming and hygiene daily
- Check the cleanliness and the canteen set up daily before, during, and after each service
- Follow-up hygiene for food safety according to ADEN Procedures and Policy
- Coordinate the daily briefing (roll-call) with all member of his team
- Supervise the service quality at the unit
- Attend the operations management weekly meetings (to for reporting and follow-up)
- Handle complains of the clients staff regarding food and service
- Organize training for the colleagues in order to ensure a good professional knowledge and service
- Elaborate with the chef the menus and re-adjust the menu content when necessary. He decides alone of the content in the menu
- Monitor with the chef cook the food supplies (quantity & quality), the food spoilage and the food taking, maintain a good relationship with the suppliers
- To assist chef cook in food cost control and purchase order
- Give definite assignments to the canteen colleagues (task list, procedures and objectives)
- Send to the Operation Admin/ operations manager: the time sheet on 25th for every month, duty roster on 28th,menus on 10th for half month and on 20th for 01 months
- Take care of paperwork/admin and send all management documents at end of each month
- Control and manage bar level of chemical cleaning products delivery in doing a site internal purchase order
- Check the price and quantity on each daily delivery note
- Handle a good communication with the management of the site (especially with the human resources manager and the chef cook). In case of a problem with factory management, he should refer the problem to Aden operations manager
- Make the evaluation of all canteen colleagues at the end of each month
- Inform and report to the Project Manager/operations manager about daily running-operations (daily notes on the canteen dairy)
- Prepare monthly, yearly plans and events at the site
Yêu Cầu Công Việc
- Graduate Bachelor realtion
- Have experience at same position at least 5-7 years
- Have knowledge about food, food service, food safety and hygiene
- English fluently (writing, speaking, reading and listening).
- Computer skills (MS. Excel)
- Good management and communication skills
- Good understanding of food cost management
- Ability to organize and lead a team service minded
- Resistant to pressure
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Cao đẳng
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
HINO Trường Long chuyên mua bán máy móc, thiết bị phụ tùng, xe ô tô, xe chuyên dùng và phụ tùng xe các loại; đại lý ký gửi hàng hóa; dịch vụ thương mại; cho thuê xe các loại; sửa chữa ô tô; thiết kế, thi công, cải tạo đóng mới các loại phương tiện vận tải cơ giới đường bộ; sản xuất xe chuyên dùng; gia công cơ khí (trừ tái chế kim loại phế thải); bảo trì các phương tiện vận tải cơ giới đường bộ; cho thuê kho bãi, nhà xưởng; đại lý bảo hiểm.
Tại Hino Trường Long, chúng tôi biết rằng con người chính là nhân tố tạo ra sự khác biệt đối với sự thành công và phát triển của công ty. Để bắt kịp tốc độ mở rộng quy mô kinh doanh, chúng tôi luôn liên tục tạo ra các chương trình tuyển dụng nhằm tìm kiếm và phát triển các nhân viên có năng lực cho các vị trí khác nhau.