Mô tả công việc
Calculate figures for food inventories, orders, and costs. Maintain clear and organized records to ensure all reports and invoices are filed and stored properly. Post invoices using computer programs. Conduct inventory audits to determine inventory levels and needs. Complete requisition forms for inventory and supplies. Notify manager/supervisor of low stock levels. Verify and track received inventory and complete inventory reports and logs. Reconcile shipping invoices and receiving reports to ensure count accuracy. Receive, unload, and process deliveries. Refuse acceptance of damaged, unacceptable, or incorrect items. Troubleshoot vendor delivery issues and oversee return process. Adhere to food safety and handling policies and procedures across all food-related areas. Monitor PAR levels for all food items to ensure proper levels.
Report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Follow all company policies and procedures; ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language; prepare and review written documents accurately and completely; answer telephones using appropriate etiquette. Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees. Comply with quality assurance expectations and standards. Read and visually verify information in a variety of formats (e.g., small print). Visually inspect tools, equipment, or machines (e.g., to identify defects). Enter and locate work-related information using computers and/or point of sale systems. Stand, sit, or walk for an extended period of time or for an entire work shift. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 50 pounds without assistance. Move through narrow, confined, or elevated spaces. Move over sloping, uneven, or slippery surfaces. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive remuneration package
- Opportunity to work at one of the biggest hotel groups in the world
- International and professional but friendly 5-star working environment.
- Delicious and nutritious meal at Hotel Associate restaurant.
- Uniform provided by Hotel.
- Food and Beverage discount at Hotel restaurant.
- Social Insurance and Accident Insurance as per law
- Other benefits following Hotel policy & Vietnam labor law
Yêu cầu công việc
- Education: University/College degree in Finance, Commerce or hospitality/ tourism management
- Progressive experience in Purchasing operations in a 5 star luxury property
- Highly developed analytical and problem solving skills with high regard for detail and accuracy, administrative and interpersonal skills are a must.
Yêu cầu hồ sơ
Tiền thân của Công ty TNHH Đông Nam dược Bảo Long là Xí nghiệp Đông Nam dược Bảo Long thuộc Công an Tp Hồ Chí Minh, được thành lập ngày 01/6/1990. Trải qua 20 năm xây dựng và phát triển để có được những thành tựu nổi bật như hôm nay là nhờ sự chèo lái với một nghị lực phi thường và ý chí sắt đá của “thuyền trưởng” Nguyễn Hữu Khai cùng với sự đoàn kết, gắn bó của hàng ngàn cán bộ công nhân viên qua các thời kỳ. Chặng đường phát triển của Bảo Long như một bản trường ca đủ các cung bậc hào hùng, bi tráng. Những nốt nhạc trầm bổng đó làm nên những nét riêng biệt cho Đông Dược Bảo Long. Năm 1984, khi lương y Nguyễn Hữu Khai từ khu kinh tế mới vào TP. Hồ Chí Minh hành nghề xem mạch, kê đơn, châm cứu. Tại Câu lạc bộ quận nhất, Lương y Nguyễn Hữu Khai đã được Ban chủ nhiệm Câu lạc bộ Đông y trọng dụng giao cho việc tổ chức các buổi thuyết trình về y lý để bổ túc kiến thức cho thành viên câu lạc bộ, đồng thời xem mạch kê đơn tại trạm y tế phường 18 quận 1, sau đó chuyển về phụ trách phòng chẩn trị quận I. Năm 1985 Hội chữ thập đỏ quận 5 mời về làm trưởng phòng chẩn trị y học cổ truyền và mở lớp bồi dưỡng kiến thức y học cổ truyền cho hội viên. Năm 1987, Bệnh viện Y học Cổ truyền TP. Hồ Chí Minh tổ chức lớp “Mạch lý phương dược” để bồi dưỡng kiến thức cho các thầy thuốc y học cổ truyền.