Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
Organizing and managing about administrative activities of the brewery
Implement policies and regimes related to salary and personnel, ensuring effective human resources, increasing productivity, and reducing costs; Manage training, recruitment, and hiring of workers outside the Brewery.
- Assist to perform the ceremonies of The Brewery
- Building and managing the ISO - HACCP system of the department
- Formulate and protect plans related to personnel such as labor norms, salary, recruitment, training, ... every year of the Brewery
- Monitor and implement the policies for the employees of the Brewery in accordance with the law and the Corporation.
- Collect monthly Time Attendance; Update monthly Annual Leave
- Manage and update information and records of employees at the Brewery
- Calculate monthly workdays in harmful or dangerous environments
Wages, policies:
- Update information related to personnel reporting to the Corporation and disseminate it to employees.
- Answer questions for employees about wages, personal income tax, regimes, policies ...
- Coordinate with the HC Department of Corporation to resolve policies and regimes for employees.
Recruitment:
- Make a request to recruit vacancies
- Filter candidates from the HR department
- Contact to invite candidates to interview and organize tests
Participate in interviews with Brewery leaders & complete the interview evaluation documents and send them to the HC Department
- Perform all procedure related to welcome new employees, internship, exit employees.
- Perform all payment of employee’s welfare benefits (sickness, maternity, condolence, marriage, birthday ...)
Training:
- Plan training to meet the needs of the units in the brewery.
- Organize the training schedule matching the activities of the unit.
- Manage & print the training classes’ document
Report on the implementation of the work of human resources management (month, quarter, year)
Prepare all Official Dispatch; decision; procedures related to human resources
Manage contracts of Labor service:
- - Control the workload of the external unit;
- - Complete payment monthly;
- - Prepare and liquidation of the contract
Perform other duties assigned by manager
Yêu Cầu Công Việc
University administrators administrative sectors, Archives or equivalent.
Have time actually worked at least 12 months in the same field of expertise.
Work required foreign language knowledge in reading comprehension level is basic professional documents / Expressing a simple way in familiar situations (equivalent to level A)
Jobs require computer use proficiency in Word, input and retrieve info on dedicated software; email, internet access and the average level of basic Excel
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Giới tính: Nam
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
Được thành lập từ tháng 1 năm 2005, sau hơn 10 năm hình thành và phát triển, TRISTAR với 3 đơn vị thành viên trực thuộc (Ba Sao, Trống Đồng, F&B) Trong đó phải kể đến “Công ty TNHH dịch vụ ăn uống Ba Sao” đã và đang ngày càng khẳng định được tên tuổi là một trong những Công ty hàng đầu miền Bắc và của cả nước về lĩnh vực cung cấp dịch vụ suất ăn công nghiệp và nhà hàng. Ba Sao tự hào là đối tác tin cậy cung cấp hơn 100.000 suất ăn mỗi ngày cho các doanh nghiệp, tập đoàn lớn của thế giới đến từ nhiều quốc gia và vùng lãnh thổ khác nhau như: Nhật Bản, Châu Âu, Hàn Quốc, Đài Loan… với các thương hiệu danh tiếng như: Honda, Yamaha, Panasonic, Hoya, Samsung, Microsoft, Inax…
Với quy mô ngày càng lớn mạnh và phát triển không ngừng, Công ty TNHH Dịch vụ ăn uống Ba Sao đang triển khai hoạt động tuyển dụng nhân sự với mức thu nhập cùng cơ hội phát triển nghề nghiệp hấp dẫn. Ba Sao mong muốn tìm kiếm những nhân sự có năng lực, tham vọng và tinh thần làm việc tốt để có thể bổ sung vào đội ngũ làm việc chuyên nghiệp của mình, cùng nhau phát triển và đạt được những mục tiêu đề ra. Hãy ra nhập gia đình nhân sự Ba Sao để cùng nhau thực hiện tôn chỉ “Tận tâm phục vụ khách hàng, hết lòng vì món ăn ngon"