Việc làm Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Restaurant Manager - Japanese Restautant
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
37 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: 20 - 25 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 13/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 05/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 3 - TP HCM

Mô tả công việc

Responsibilities:

  • Manage all staff working in the lobby area (water counter, service and cleaning).
  • Interview and recruit staff for the restaurant.
  • Schedule and manage employees' weekly work schedules, check and confirm employee overtime (if any);
  • Monitor compliance with restaurant regulations.
  • Guide and help employees so they can complete their best work.
  • Evaluate the work performance of subordinate employees, participate in probationary evaluation or evaluation of labor contract renewal.
  • Responsible for all operations and work in the lobby area (drink counter, service area and restroom area).
  • Monitor activities in the lobby area (before, during and after operating hours); Urging and reminding employees to perform; Coordinate and urge the Kitchen department to prepare dishes.
  • Supervise the opening and closing of daily shifts.
  • Review tasks that need to be prepared before service time (all positions); Arrange for pre-booked tables;
  • Make sure everything is ready to serve customers before opening time.
  • Arrange everything before closing shift and leaving.
  • Training for New Employees (as arranged and requested by the Training Department).
  • Provide guidance and training to employees under management."
  • In charge of QC positions and replace positions that lack staff in charge.
  • Receive and process feedback from customers that employees cannot handle themselves; Responsible for answering/feedback to customers.
  • Employee uniform management: inventory management, allocation, recall, etc.
  • Check raw materials, tokens, and food for preservation, shelf life, quality status, inventory volume, etc.
  • Manage and control service lobby area assets: items, equipment and machinery...; have a maintenance plan, restaurant equipment maintenance and repair plan;
  • Inventory of assets (tools, equipment, etc.)
  • Act as a representative to convey notices or requests from the office to employees under management.
  • Make reports.
  • Restaurant representatives work and resolve relationships with state agencies and local organizations related to the restaurant.

Contact via zalo: Ms. VanL 0908 278 918

For more information about Watami Restaurant: https://www.facebook.com/Watami.Vietnam/

Quyền lợi được hưởng

  • Food allowance 45k/day
  • Services Charge
  • PVI health care insurance
  • Social insurance, health insurance, unemployment insurance
  • 13th month salary
  • Enjoy holidays and Tet
  • Paid holidays

Yêu cầu công việc

  • Having Japanese concept 's experience
  • Stay the same position for at least 3 years
  • Having strong management skill and operation skill
  • Being fluent in English

Yêu cầu hồ sơ

True copy:
  • ID card
  • Education certification
  • Registration book
  • Curriculum vitae
Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lô C2-11 đường Trần Nhân Tông, Phường Thọ Quang, Quận Sơn Trà, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.

Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.

Những nghề phổ biến tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Bạn làm việc tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Click để đánh giá