Việc làm Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Quản lý chi nhánh nhà hàng_ Khu Vực Hà Nội
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
37 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 7
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 7
Thông tin cơ bản
Mức lương: 12 - 20 triệu
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 17/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 5
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

JOB DESCRIPTION – MÔ TẢ CÔNG VIỆC

DUTIES AND RESPONSIBILITIES:

1. GENERAL:

• Guest service is the primary job function of the Manager

• Daily coordination with Front and Back of the House restaurant operations

• Position is required to be in Tap Room during peak hours to support and manage the team

• Works closely together with the Kitchen Head to sustain quality, consistency and hygiene standards

• Ensure compliance with licensing, hygiene and health and safety legislation/guidelines

• Implement policies and protocols that will maintain future Tap Room operations

• Responsible for the PSBC Tap Rooms Standards being properly executed

• Providing the PSBC service standards

• Reviewing and responding to reviews within 24hrs, respond to other request of customer regarding events, bookings etc..

• Making improvements to the running of taproom business and developing the restaurant

• Handling administration and required paperwork

2. STAFF

• Recruit & train new employees to the PSBC’s standards

• Train and supervise employees on proper customer service practices and knowledge of our brand, beer & food

• Organize bi-weekly review meetings and discuss ways to improve, write down points of action and keep track of possible recurring issues

• Appraise staff performance by evaluating regularly and provide feedback to improve productivity

• Create staff schedules, organize cross trainings within the Tap Rooms

• Achieve and maintain appropriate level of knowledge about Craft Beer

3. FINANCIAL

• Maximize revenue and minimize expenses

• Control operational costs and identify measures to cut waste

• Oversee stock levels and create par levels

• Be responsible for profit and loss (P&L) for the Tap Room and able to explain all financial

4. EVENTS

• Hosting, promoting and organizing scheduled events

• Be responsible for coming up with new events

• Ensuring that the right promotional materials are available per event

• Provide feedback on events

Quyền lợi được hưởng

  • 13rd Month Salary: According to Labor Code and Company Policy
  • Transportation and Travelling Fees: In accordance with the policy of the Company.
  • Insurances: Compulsory Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance are in accordance with the applicable law of Vietnam. Beside this, you will be covered by the Health Care Insurance paid by the Company.
  • Public Holidays: You will be entitled to 10 days of Public Holidays fully paid in accordance with the Labor Law of Vietnam.
  • Annual Leave: You will be entitled to 12 days of Annual Leave during one full year of employment.
  • Company Trip: In accordance with the policy of the Company.
  • Discount Policy: You will be eligible to the current Company policy and benefits applied for employees at Pasteur Street Craft Beer Trading Restaurant Service JSC 

Yêu cầu công việc

JOB REQUIREMENTS
• Bachelor’s Degree in Business, Management, or related field.
• At least 3 years experience in the same position
• Strong understanding of business management, financial, and leadership principles.
• Excellent communication, interpersonal, leadership, coaching, and conflict resolution skills.
• Time and project management skills.
• Ability to analyze processes and information, identify problems and trends, and develop effective solutions and strategies.
• Commitment to providing exceptional service to customers and support to staff members.

Yêu cầu hồ sơ

English CV is required.

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lô C2-11 đường Trần Nhân Tông, Phường Thọ Quang, Quận Sơn Trà, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.

Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.

Những nghề phổ biến tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Bạn làm việc tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Click để đánh giá