Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
According to the Hotel policy and Kitchen Department regulations organize and direct Staff Canteen’s operation.
RESPONSIBILITIES:
- Supervise the function of all Kitchen employees, facilities, and cost, promote the food quality.
- Control and analyze on an on-going basis as: Quality levels of production and presentation, Staff satisfaction, Operating food cost, Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive chef , taking into consideration of: Staff requirements, Management needs, Trends, Potential cost, Availability of food products.
- Inspect perishable food items received for quality control, when requested by Executive Chef.
- Pass to Executive Chef the daily Market List requirement.
- Produce up to date menu cost standard according to the Actual Cost and Potential Cost.
- Check punctuality of all staff assigned to him.
- Supervise the staff to maintain good grooming and standard of uniforms.
- Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef 's approval, perform appraisal, orientation and suspension if necessary.
- Responsible for the preparation, production, presentation of all Staff Canteen food and dishes and ensure highest quality at all times.
- Check stock and products.
- Check food items prepared by his subordinates and correct any mistakes immediately.
- Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his sections.
- Alert in energy saving.
- Attend to staff as required.
- Establish and maintain effective employee relations in his section.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions to the staff assigned to him.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Vocational Certificate in kitchen or food preparations or related field.
- 3 years related experience as staff canteen chef or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.
Yêu cầu hồ sơ
EM Cafe & Restaurant Nơi gặp gỡ & gắn kết yêu thương, Chúng tôi muốn tạo ra một nơi thư giãn lý tưởng, nơi thưởng thức những bữa ăn ngon, gặp gỡ bạn bè và người thân, hay chỉ là một buổi gặp chóng vánh bên ly cà phê. EM Cafe & Restaurant sẽ là một không gian xanh mát dễ chịu, thoải mái và lịch sự, mang hơi thở thiên nhiên trong cách bài trí cũng như sử dụng nội thất. Hướng khách hàng đến sự gần gũi, dễ dàng kết nối và chia sẻ. Không đơn thuần là nhà hàng - cafe, đây còn là nơi để gắn kết cư dân và chia sẻ những hoạt động cộng đồng ý nghĩa, như:
- Tổ chức các workshop, event về môi trường, đồng hành và chung tay các chủ đề dành cho cộng đồng...
- Triển lãm, trưng bày nghệ thuật tranh ảnh, handcrafted... dành cho các bé.
Các dịch vụ của nhà hàng:
- Food & Beverage: thưởng thức đa dạng các món ăn ngon cùng thức uống đặc trưng trong một không gian xanh mát trang nhã, cùng mức giá hoàn toàn hợp lý.
- Flash Delivery: giao món ăn thức uống tận nhà nhanh nhất bất kể thời gian nào.
- Fresh Meal: Thức ăn lựa chọn từ các nguồn cung cấp tin cậy, được sơ chế và làm sạch, đóng gói theo khẩu phần kỹ càng. Giúp bạn tiết kiệm được thời gian khi phải chuẩn bị những bữa cơm gia đình, mà vừa giữ được hương vị riêng cho nhà mình.
Các dịch vụ tổ chức tiệc:
- Tổ chức tiệc trọn gói: bạn sẽ có được một bữa tiệc đúng như ý mình mà không phải đi đâu xa.
- Tư vấn & cung cấp các gói thiết kế - trang trí tiệc (BBQ, họp mặt, sinh - nhật...).