Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
- Assist to supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
RESPONSIBILITIES:
- Assist manager in the outlet’s operation.
- Associate duty roster and station plan.
- Handle of guests complains.
- Check on associate discipline, grooming standards and punctuality.
- Ensure of service standards during operations and also to give training and guidance.
- Check of guests’ satisfaction and proper handling of feedback and follow-up.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities
- Have good understanding about French Food & Beverage.
EDUCATION/ EXPERIENCE/ CERTIFICATES:
- High School or Vocational Certification in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Khách sạn Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake là khách sạn 5 sao với hệ thống 342 phòng nghỉ, 08 phòng họp tiêu chuẩn, bể bơi vô cực dát vàng, phòng fitness với trang thiết bị hiện đại và 03 nhà hàng đa dạng Á – Âu.
Khách sạn sở hữu lối thiết kế xa hoa, ban công khoáng đãng với tầm nhìn ra hồ Giảng Võ với nhiều thiết bị được dát vàng là bồn tắm vàng 24K. mỗi phòng nghỉ đều là không gian đắm chìm trong cung điện vàng tráng lệ.