Mô tả công việc
1. Supervise, manage & train staff on processes, service skills, food, drinks & service quality
2. Divide shifts and assign work to employees
3. Set up service and operational processes with the Restaurant Manager
4. Check uniform behavior & working skills of employees
5. Monitor preparation activities at the beginning of the shift, during the shift and at the end of the shift
6. Coordinate customer service and combine other departments when necessary.
7. Resolve customer complaints
8. Monitor & maintain property and clean the entire Restaurant, inside and out.
9. Perform other tasks as assigned by the department head when required
Quyền lợi được hưởng
- Attractive Salary & Bonus (Healthcare, Insurance, Service Charge Bonus, salary increase,...)
- Duty meal at Company policy
- Full benefits as Vietnam law (Annual leave,Holiday, Tet, Tourism,...)
- Laptops
- Uniform
- Trainning
Yêu cầu công việc
1. KNOWLEDGE:
- Menu of dishes, drinks and dipping sauces
- Understand how to combine food and drinks appropriately
- Understand how to use equipment in service areas and mixing areas
- Understand restaurant tools, equipment and stations
- Understand the location, area, and table layout in the restaurant, especially the restrooms, to give instructions to customers
- Understand clearly the obligations and responsibilities in the restaurant: welcoming customers, introducing dishes, ordering for customers, processing payments for customers, reporting work, finalizing payments, etc.
2. SKILLS:
- Good communication
- Team management
- Instruct and divide work for employees
- Understand the work content of subordinate positions to coordinate and support (Food reception); Table set-up and table cleaning; Cleaning tools and equipment , tools, …
Yêu cầu hồ sơ
Trải nghiệm Khách sạn boutique Manoir Des Arts, tòa nhà kiến Trúc Pháp cổ từ năm 1943, được đầu tư bởi Công ty Cổ Phần Du lịch và Dịch vụ Hải Phòng - HAIPHONG TOSERCO, mang đến sự thư giãn, tiện ích nhất tại trung tâm thành phố Hải Phòng.
Với 44 phòng lưu trú sang trọng, mang dấu ấn kiến trúc cổ điển châu Âu, nhà hàng Bonne Vie; 2 quầy bar trong nhà và ngoài trời, hồ bơi, café sân vườn, spa… tất cả được trau chuốt để đáp ứng tối đa nhu cầu của khách hàng.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2006
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành