Mô tả công việc
As Korean Chef, we rely on you to
•Develop and execute innovative Korean menu concepts aligned with contemporary culinary trends
•Oversee quality control for all Korean cuisine across resort restaurants
•Lead menu development and seasonal menu updates
•Ensure consistent food quality and presentation standards
•Train and mentor kitchen staff in Korean culinary techniques
•Manage inventory and food cost controls
•Collaborate with other specialty chefs for fusion concepts
•Participate in food promotion events and special culinary showcases
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off 1.5 days per week
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
We are looking for someone who:
•Has a minimum of 3 years' experience as Korean Chef in a 5-star resort/hotel
•Has track record in authentic Korean cuisine
•Has experience in Asia preferred
•Has strong leadership and team management skills
•Is excellent with understanding of food safety and hygiene standards
•Has ability to work in a fast-paced, multicultural environment
•Is creative with menu development and presentation
Yêu cầu hồ sơ
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.