Mô tả công việc
・Managing and handling day-to-day accounts and related tasks across all outlets, including recording of receipts, cash flow discrepancies and item returns
・Ensuring payments to suppliers are made on time
・Monthly profit and loss report and analysis
・Quarterly account closing and submission to accounting firm
・Liaising with local and overseas vendors in arranging a smooth delivery process.
・Ordering of shop supplies and following up with suppliers regarding any quality issues.
・Coordinate vendors to ensure that shop repairs and maintenances are done on a timely basis.
・Coordinating of new shop openings with various suppliers and departments.
Yêu cầu công việc
Gender:Any
Age:25~ 40 years old
Education level:University
Must
・Can join overseas training in Malaysia andSingapore for 2~3 months.
・Chief accountant certification
・Degree in Accountancy/Business studies
・Good Japanese (JLPT N3~N2) OR Good English speaking
・+3 years of experience as accountant
・Proficient in Google Sheets
・Good interpersonal and communication skills.
・Independent and responsible in work.
・Able to handle full set accounts
■Working time
Mon-Sat:10:00 ~ 19:00
※Fixed off on Wednesdays
※It's shift working including Saturday.
Quyền lợi được hưởng
■Working conditions/Benefits :
・Only start up member will be able to join overseas training in Malaysia and Indonesia for 2~3 months.
・Full social insurances
・Overtime pay (if have)
・Parking fee
■Salary:
1. Japanese Chief Accountant: $1000 ~$1500 (depend on Japanese skill)
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.